Presedintele Partidului Conservator (PC) Daniel Constantin a declarat joi ca formatiunea sa va avea in viitorul guvern doua portofolii, unul fiind Ministerul Agriculturii, informeaza Mediafax. Totodata, Daniel Constantin a precizat ca Biroul Politic al PC si-a reiterat sustinerea pentru mentinerea liderului conservator la conducerea Ministerului Agriculturii.

"PC a avut si in actualul guvern doua portofolii, va avea doua portofolii si in eventualitatea formarii noului guvern", a declarat Daniel Constantin.

Presedintele PC a precizat ca inca nu a fost stabilita persoana care ar urma sa preia cel de-al doilea portofoliu si ca vor fi discutii dupa ce va fi incredintat mandatul de premier lui Victor Ponta.

Constantin nu e exculs posibilitatea ca Partidului Conservator sa ii fie repartizat Ministerul Fondurilor Europene precum si alte ministere.

"Partidul, de-a lungul timpului, a reprezentat interesele IMM, ale mediului de afaceri, o posibilitate poate fi in continuare Ministerul Fondurilor Europene, precum si alte ministere. Sunt oameni extrem de multi care pot reprezenta partidul in guvern", a afirmat Daniel Constantin, citata de Mediafax.