Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara, care a suferit fractura de femur la ambele picioare in urma unui accident rutier, a fost supus unei prime interventii chirurgicale la Spitalul Judetean din Timisoara, a doua urmand sa aiba loc saptamana viitoare, transmite Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Timisoara, Liana Dacilescu, a declarat ca fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara a fost operat, luni, la Sectia de ortopedie a unitatii medicale, interventia decurgand in conditii normale.

Medicii care il ingrijesc pe Tabara au afirmat ca luni a avut loc o prima operatie, la unul dintre picioare, urmand ca saptamana viitoare sa fie operat si la cel de-al doilea picior si ca pacientul este intr-o stare generala foarte buna.

Accidentul in care a fost implicat deputatul PDL Valeriu Tabara a avut loc vineri dupa-amiaza, la iesirea din localitatea Izvin spre Recas, dupa ce autoturismul Dacia Logan pe care il conducea a lovit un cap de pod, apoi s-a rasturnat. Valeriu Tabara era singur in masina.

Seful Unitatii de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara, Mihai Grecu, declara ca Valeriu Tabara a suferit o fractura de femur bilaterala, fiind nevoie de o interventie chirurgicala.

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabara a candidat pentru cel de-al cincilea mandat de deputat, in colegiul electoral din zona Recas din judetul Timis, si a pierdut alegrile, cu 19,74% din voturi, in fata contracandidatului sau de la USL, consilierul judetean Catalin Tiuch, care a primit 55,17% din voturi.

La jumatatea lunii septembrie, Valeriu Tabara a fost supus unei interventii chirurgicale de tip by-pass la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.