Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca ii va propune pe Relu Fenechiu si Varujan Vosganian ca ministri in viitorul Cabinet Ponta, in cazul in care Uniunea se va afla la guvernare dupa alegerile din 9 decembrie, informeaza Mediafax.

Intr-un discurs sustinut la Iasi in fata primarilor si liderilor de organizatii PSD si PNL din judet, Antonescu i s-a adresat lui Fenechiu spunandu-i "domnule ministru".

Antonescu a afirmat ca "suta la suta Fenechiu va fi ministru", adaugand ca, "in proportie de 99%", si Varujan Vosganian se va regasi in viitorul Guvern Ponta. "Spun 99%, pentru ca n-am apucat inca sa il intreb", a precizat presedintele PNL.

Crin Antonescu a explicat ulterior, intr-o conferinta de presa, ca are determinarea de a propune in forurile partidului ca vicepresedintii PNL Relu Fenechiu si Varujan Vosganian sa detina functii de ministri in viitorul Guvern Ponta.

"La intalnirea cu primarii nostri am vorbit cat se poate de serios, insa nu decid singur. Ca presedinte al PNL, am determinarea sa propun partidului acest lucru. Fenechiu si Vosganian pot fi buni ministri", a declarat Antonescu precizand ca este prematur sa se discute acum despre portofoliile pe care le vor ocupa cei doi liberali.

"Nu discutam acum despre portofolii, dar faceti un efort de imaginatie pentru a descoperi singuri ministerele unde cei doi ar putea fi titulari", a spus Crin Antonescu, raspunzand jurnalistilor la o intrebare care viza ministerele la care ar putea fi nominalizati Fenechiu si Vosganian.