Premierul Victor Ponta a acuzat-o pe democrat-liberala Anca Boagiu ca, in calitate de ministru al Transporturilor, ar fi blocat Programul Operational Sectorial pe Transporturi, prin acordarea in mod ilegal a contractului autostrazii Nadlac - Arad unei firme ''pe care o cunoaste foarte bine'', relateaza Agerpres.

El a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca probabil Anca Boagiu va merge si la DNA pentru acest lucru.

'Doamna Boagiu, aceasta fatuca care a fost ministrul Transporturilor prin meritele sale personale si pregatirea extraordinara, este direct vinovata si, probabil ca va merge si la DNA, de blocarea Programului Operational Sectorial pe Transporturi, prin acordarea in mod ilegal a contractului - alaturi de doamna Traila, e vinovata - pentru Nadlac-Arad unei firme pe care doamna Boagiu sunt convins ca o cunoaste foarte bine si pe patronul firmei il stie foarte bine, ca doar si dansa are campanie electorala, ca si Trasculescu. Din cauza organizarii ilegale a licitatiei pentru Nadlac-Arad de catre doamna Boagiu si cu doamna Traila, Romania are acest program pe transporturi pre-suspendat. Ce sa ii mai raspund d-nei Boagiu, decat ca probabil va merge la DNA sa explice cum a dat contractul si cum o ajuta castigatorul contractului in campanie. Mare indrazneala sa vorbesti de franghie in casa spanzuratului. Mi se pare tipic pentru un PDL-ist', a afirmat Victor Ponta.

Co-presedintii USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, au participat, vineri, la un miting electoral organizat de partidele pe care le conduc