Comisia juridica a Camerei Deputatilor se va pronunta vineri asupra cererii DNA privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului democrat-liberal Alin Trasculescu.

Plenul Camerei Deputatilor se va reuni martea viitoare, la ora 12,00, pentru a se pronunta asupra acestei cereri, dupa cum a decis, la inceputul acestei saptamani, Biroul Permanent. De asemenea, Biroul Permanent a acordat termen grupului parlamentar PDL pana martea viitoare sa se pronunte asupra cererii DNA care il vizeaza pe deputatul democrat-liberal Alin Trasculescu, scrie Agerpres.

Procurorii DNA il acuza pe Alin Trasculescu ca promitea interventii la autoritatile locale in schimbul unor sume de bani. In total, deputatul ar fi primit 364 de mii de lei, in patru transe. Pentru ca mai avea nevoie de bani, Trasculescu a mai cerut inca un milion o suta de mii de lei. Deputatul si complicele sau au fost retinuti de procurorii DNA. Ulterior, Trasculescu a fost pus in libertate, deoarece are imunitate. Complicele sau a primit insa mandat de arestare preventiva.