Gigi Becali, candidatul USL pentru colegiul 25 din Bucuresti, l-a atacat dur luni pe colegul sau de alianta, senatorul PSD Miron Mitrea, in cadrul unei emisiuni la Romania TV. Becali a intervenit telefonic pentru a comenta procedurile prevazute in Constitutie pentru retinerea parlamentarilor de catre organele de urmarire penala, insa discutia a degenerat. Finantatorul Stelei l-a acuzat pe Mitrea ca nu i-ar fi dat banii pe un teren si discutia a culminat cu apelativul "Dobitocule!"

Prima tinta a lui Becali a fost presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu: "Ma intriga cand tot vad la televizor ca se dau toti destepti, il ironizeaza pe Becali, dar nu l-a contrazis nimeni pe Pavelescu cand a zis o tampenie", a spus Becali, potrivit site-ului Rtv.

Invitat in platou, Miron Mitrea s-a enervat cand Becali a intervenit peste el. "Va rog sa stati linistit cand vorbesc eu. Ajunge cu tipetele astea. Va rog sa tipati la PNL", i-a spus Mitrea, iritat de intrerupere.

In replica, Becali si-a adus aminte ca senatorul PSD are o datorie mai veche neplatita: "Vezi ca si tu ai sa-mi dai 30.000 de dolari pentru 1000 de metri patrati, dar te-am lasat atunci ca aveai ancheta penala si mi-era mila de tine!"

"Despre ce vorbesti, omule, esti nebun? Doamne, e dus cu capul asta", l-a intrebat Mitrea.

"Mai, Mitreo, nu fi obraznic! Ce, crezi ca am uitat?" , a raspuns Becali.

"Nu inteleg de ce esti asa nervos. S-a intamplat ceva cu tine, ai avut o zi proasta?", l-a intrebat preocupat senatorul PSD, insa replica a fost departe de a fi la fel de impaciuitoare.

"Am avut o zi proasta pentru ca esti tu dobitoc si prost", a mai apucat sa urle Becali, inainte de a-i fi taiat telefonul.

Gigi Becali s-a inscris in PNL in luna octombrie si a fost impus de catre Crin Antonescu drept candidat USL pentru un mandat de deputat in colegiul 25.