USL Gorj a sesizat Biroul Electoral Judetean in legatura cu faptul ca liderul PPDD, Dan Diaconescu, candidat pentru un mandat de deputat in Targu Jiu, ar fi inceput campania electorala mai devreme decat termenul stabilit de lege, acesta organizand joi un spectacol, unde a impartit biscuiti si suc, potrivit Mediafax.

Presedintele Biroului Electoral Judetean Gorj, judecatorul Madalina Lunganoiu, a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca in plangerea respectiva USL reclama ca Dan Diaconescu a organizat un miting electoral cu patru ore inainte de inceperea campaniei electorale.

Liderul PPDD este acuzat si ca a impartit produse alimentare participantilor la spectacolul electoral. Potrivit sursei citate, plangerea USL a fost inaintata spre solutionare Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu.

Dan Diaconescu si-a lansat, joi seara, la Targu Jiu, candidatura pentru un mandat de deputat in Colegiul 6, el organizand un spectacol pe insulita de pe raul Jiu, prilej cu care a impartit participantilor mii de pachete cu biscuiti si baxuri de suc.

Spectacolul electoral a fost organizat cu cateva ore inainte de inceperea, in mod oficial, a campaniei electorale.