Secretarul general al Guvernului, Dan Mihalache, a declarat, vineri, ca il va da in judecata pe seful ANI, Horia Georgescu, referindu-se la acesta cu formula "aceasta jigodie frustrata". El a precizat ca nu a discutat cu premierul Ponta sau cu presedintele PNL, Crin Antonescu, iar din punctul sau de vedere lucrurile sunt clare, si faptic si legal, si nu are ce sa explice. "O sa il dau in judecata pe domnul Horia Georgescu (...) Solicit ca institutia care supervizeaza ANI, respectiv, CNI (...) sa vada ca in aceste cazuri, si ma refer si la colegii mei, s-a comis un abuz politic incalificabil si sa ia masurile de rigoare", a spus Mihalache.

Intrebat daca va da in judecata ANI sau pe Horia Georgescu, Mihalache a mentionat ca Georgescu este seful ANI. El a mentionat ca a primit lunea trecuta de la ANI o notificare, careia ii putea raspunde in 15 zile. Georgescu a spus ca aceste zile nu au trecut, iar ANI a dat comunicat si nu i-a trimis oficial lui niciun document: "Aceste lucruri ma fac sa ma intorc in justitie impotriva acestei institutii", a spus Mihalache.

El a tinut sa precizeze ca Georgescu este seful acestei institutii: "Seful politic al acestei institutii este aceasta jigodie frustrata numita Horia Georgescu".