Sefii campaniei electorale a Uniunii Social Liberale vor fi Liviu Dragnea, pentru Alianta de Centru Stanga, si Rares Manescu, pentru Alianta de Centru Dreapta, a anuntat luni copresedintele USL, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres.

Intrebat care va fi sloganul de campanie si purtatorul de cuvant, Ponta a raspuns ca "acestea sunt preocuparile PDL". "Noi ne preocupam de cum va fi guvernata tara", a adaugat el.

Liderul social-democratilor a reafirmat ca joi va fi lansat la Palatul Parlamentului programul de guvernare al USL pentru perioada 2012 - 2016.

"Am prezentat astazi primul draft al programului de guvernare pentru perioada 2012-2016, urmeaza ca pana joi sa fie finalizat acest program si prezentat in cadrul manifestarii de la ora 17,00 la Palatul Parlamentului. Evident, acest program reprezinta, fara foarte mari surprize, o chintesenta a programelor noastre sectoriale prezentate in perioada de opozitie, evident, folosind experienta Guvernului si scazand ce am reusit sa facem in aceste sase luni. E un demers important. Exista cele doua oferte de guvernare - USL si PDL aliat cu PP-DD", a declarat liderul PSD la finalul reuniunii conducerii USL.