Presedintele PDL, Vasile Blaga, si-a depus, vineri, la Biroul Electoral Judetean Timis, candidatura pentru Senat in Colegiul 3 Sannicolau Mare, alaturi de ceilalti 13 candidati ai Aliantei Romania Dreapta Timis, el spunand ca echipa isi propune sa obtina "un rezultat dintre cele mai bune din tara", potrivit Mediafax.

"Echipa de candidati a Aliantei Romania Dreapta din judetul Timis este o echipa de oameni foarte seriosi, care isi propun sa scoata un scor foarte bun in Timis. Speram ca vom obtine un rezultat dintre cele mai bune din tara, daca nu chiar cel mai bun, pentru ca avem ce oferi timisorenilor si timisenilor, in general. Avem candidati foarte bine pregatiti care si-au dovedit, pe parcursul anilor, experienta din punct de vedere profesional", a declarat Vasile Blaga.

Intrebat de ce a ales judetul Timis pentru a candida la aceste alegeri, Blaga a spus ca il leaga foarte multe lucruri de Timisoara si Timis: "Ma leaga foarte multe de Timis, in primul rand organizatia ca atare, in toate competitiile electorale au fost alaturi de mine. De Timisoara ma leaga foarte multe, aici imi sunt profesorii, aici imi sunt prietenii, aici mi-am intemeiat familia", a spus Blaga.

Candidatii ARD Timis pentru Camera Deputatilor sunt: in Colegiul 1 - Cornel Samartinean, in Colegiul 2 - Alain Rus, in Colegiul 3 - Adrian Orza, in Colegiul 4 - Ovidiu Ciuhandu, in Colegiul 5 - Alin Popoviciu, in Colegiul 6 - Valeriu Tabara, in Colegiul 7 - Mihai Bojin, in Colegiul 8 - Marin Popescu, in Colegiul 9 - Tiberiu Lelescu, in Colegiul 10 - Petru Roman.

Candidatii ARD Timis la Senat sunt: in Colegiul 1 - Teodor Maries, in Colegiul 2 - Gheorghe David, in Colegiul 3 - Vasile Blaga, in Colegiul 4 - Marinel Pasca.