Daciana Sarbu o acuza pe Elena Basescu ca ar ocupa trei locuri in avion, ca replica la un articol publicat de Evz potrivit caruia sotia premierului s-ar fi aflat la originea intarzierii avionului care a decolat luni spre Strasbourg. In replica, fiica cea mica a presedintelui afirma ca, spre deosebire de Daciana Sarbu, silueta ii permite sa ocupe un singur loc in avion.

Daciana Sarbu si Elena Basescu (colaj)Foto: Agerpres

Europarlamentarul PSD Daciana Sarbu a negat marti informatia potrivit careia cursa Tarom care pleca, luni dimineata, catre Strasbourg, a fost tinuta pe pista timp de 30-45 de minute, pana cand in avion, la clasa business, s-a urcat si ea.

"Este un atac mizerabil al celor din PDL", a sustinut Sarbu, pentru Evz, afirmand in schimb ca ea nu s-a plans niciodata ca Elena Basescu ocupa trei locuri in avion.

Replica mezinei presedintelui nu a intarziat, pe Twitter.

"Inteleg ca Daciana Ponta, surprinsa de presa ca a tinut un avion la sol 45 de min pt ca nu s-a putut trezi de dimineata, raspunde acuzandu-ma pe mine ca ocup 3 locuri in avion ... Precizez doamna Ponta ca spre deosebire de dumneavoastra, mie imi permite silueta sa ocup un singur loc", a scris Elena Basescu, pe contul ei de Twitter.