Fostul premier Calin Popescu Tariceanu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca actualul lider al PNL, Crin Antonescu, "va regreta multa vreme de aici incolo" decizia de a indeparta din conducerea PNL o serie de lideri care si-au dovedit contributia in promovarea liberalismului, transmite Mediafax.

"Crin Antonescu va regreta multa vreme de aici incolo decizia de a indeparta rand pe rand din conducerea PNL o serie de oameni care si-au adus contributia lor indelungata si statornica pentru promovarea ideilor si valorilor liberale. Cu acesti oameni s-a reconstruit PNL-ul dupa 1990, atunci cand putina lume credea in sansa liberalismului romanesc, cu ei a ajuns partidul sa fie astazi ceea ce este", a scris Tariceanu pe Facebook.

Fostul lider al PNL s-a numarat vineri printre absentii de la sedintele conducerii PNL in care a fost decisa demiterea conducerii a trei organizatii PNL, intre care PNL Sector 1, Dambovita si Mehedinti, dar si validarea candidaturilor pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Consiliul National Executiv al PNL a validat inclusiv candidatura sa pentru un mandat de senator in Sectorul 1, pe listele PNL.