Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat, marti, ca solicitarea lui George Becali catre ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, de a nu-l propune sef la DNA pe Claudiu Dumitrescu, procurorul care a instrumentat dosarul "Valiza" face parte din ''acelasi tip de abordari ca ale presedintelui Traian Basescu'', potrivit Agerpres.

Intrebata cum comenteaza faptul ca George Becali i-a transmis ministrului Justitiei sa nu-l numeasca sef la DNA pe Claudiu Dumitrescu, procurorul care a instrumentat dosarul ''Valiza'', Norica Nicolai a raspuns: ''Cred ca face parte din acelasi tip de abordari ca ale presedintelui Traian Basescu''. Ea a precizat, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu stie cine este acest procuror.

Prezenta la conferinta, europarlamentarul liberal din Marea Britanie Sarah Ludford a aratat ca nu poate raspunde cu privire la acest ''incident'' deoarece nu cunoaste situatia din Romania.

Europarlamentarul George Becali i-a transmis luni seara, intr-o emisiune la Realitatea Tv, ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, sa nu-l propuna pentru sefia DNA pe Claudiu Dumitrescu, unul dintre anchetatorii in dosarul "Valiza".