Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca USL va inchiria Arena Nationala pentru lansarea candidatilor la parlamentare platind contravaloarea acestui serviciu, fara reduceri, in timp ce secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca "se negociaza" contractul cu Primaria Capitalei, relateaza Mediafax.

Intrebat cu cat se va inchiria Arena Nationala, Ponta a spus: "Cu cat se inchiriaza in mod normal. Niciun fel de discounturi".

Liderul social-democratilor a precizat, de asemenea, raspunzand unei intrebari, ca nu stie contravaloarea organizarii de catre USL a evenimentului de lansare a candidatilor pe Arena Nationala.

El a mai spus ca jurnalistii au toate documentele.

La randul sau, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nu poate preciza suma pentru care USL va inchiria Arena Nationala intrucat contractul cu Primaria Capitalei "se negociaza", el facand aceasta afirmatie dupa ce presedintele PSD Victor Ponta a precizat ca USL va plati contravaloarea fara discounturi.

"Nu pot sa va spun suma exacta. Astea sunt chestiuni de care se ocupa trezorierul si toate platile sunt transparente. Nu pot sa va spun pentru ca nu m-am ocupat si nu sunt finalizate discutiile si contractele", a spus Dragnea. El a aratat ca USL negociaza cu Primaria Capitalei suma pe care o va plati pentru inchirierea stadionului.

"E un contract cu Primaria Capitalei pentru stadion care - nu stiu pana la urma, se negociaza, nu stiu la cat ajunge - si cu toate celelate structuri care sunt necesare pentru organizarea in bune conditii a evenimentulu"¬, a spus Dragnea.

Potrivit lui Dragnea, contravaloarea organizariii evenimentului va fi achitata de USL din cotizatii. "Cine plateste? Plateste USL, partidele componente. Din cotizatiile pe care le primim de la organizatiile judetene ne facem platile de aici de la centru. Platim de la USL, nu cred ca este informatie de interes public in interiorul USL ce cota parte are fiecare parte", a aratat Dragnea.

El a precizat ca sumele de plata pentru organizarea acestui eveniment vor fi cunoscute in perioada urmatoare. "Nu pot sa va spun, evit sa spun o suma care nu e exacta. Maine, poimaine sau pana la sfarsitul saptamanii probabil ca ele vor fi stiute. Azi si maine se fac ultimele discutii si negocieri", a spus Dragnea.