Fostul presedinte al PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri, ca, din punctul sau de vedere, subiectul unei eventuale candidaturi a lui Gigi Becali pe listele liberalilor "nu merita sa fie discutat".

"Din punctul meu de vedere, si nu numai al meu, este un subiect care nu merita sa fie discutat", a precizat Tariceanu, inaintea sedintei biroului politic al PNL, la intrebarile presei legate de candidatura lui Gigi Becali.

Cu putin timp inainte, liderul PNL, Crin Antonescu, afirmase ca se va discuta candidatura pe listele liberalilor a mai multor personalitati ale vietii publice, pentru care se poate obtine o derogare de la statut din partea consiliului national, care ar putea fi convocat vineri.

"Noi avem in statut prevederi de derogare si vom discuta si cazul altor oameni, personalitati ale vietii publice pe care dorim sa le propunem candidati pe locurile PNL si vom discuta de derogare, care o da consiliul national, nu biroul politic", precizase Antonescu.

Printre aceste personalitati figureaza si Victor Ciorbea.

Vineri, Calin Popescu Tariceanu afirmase vineri ca o candidatura a lui Gigi Becali pe listele PNL ar fi utila daca partidul "isi propune sa inceapa sa se ocupe de fotbal sau de tranzactii imobiliare".