Liderul deputatilor liberali, Calin Popescu-Tariceanu si-a exprimat, sambata, nemultumirea cu privire la primirea in partid a lui Honorius Prigoana si le-a felicitat pe femeile liberale pentru ca in organizatia lor "nu s-a inscris si Adriana Bahmuteanu", transmite Agerpres.

"Ma bucur foarte, foarte mult ca, vedeti, la noi in partid se intampla si lucruri usor surprinzatoare, zilele trecute ne-am trezit cu beizadeaua Prigoana in partid si vreau sa va felicit pentru ca in partid nu a aterizat si doamna Bahmuteanu. Probabil asta este o dovada, o proba, ca femeile liberale au mai multa capacitate de analiza si selectie", a spus Tariceanu la editia a doua a scolii de vara a Organizatiei Femeilor Liberale care se desfasoara sambata si duminica la Eforie Nord.

Tariceanu a adaugat ca a fost foarte revoltat de faptul ca fiul lui Silviu Prigoana a fost primit in PNL, iar pe aceasta tema i-a scris o scrisoare fostului presedinte interimar al partidului, Daniel Chitoiu.

Liderul deputatilor PNL a mai spus ca liberalii trebuie sa fie reprezentati de oameni care s-au remarcat prin ceva pozitiv, iar traseistii politici trebuie evitati.