Biroul Politic Central al PNL se reuneste joi, la ora 11:00, la sala de sedinte a grupului parlamentar al liberalilor din Camera Deputatilor, urmand ca apoi sa aiba loc sedintele Consiliului National Executiv si Delegatiei Permanente, de la ora 12:00, respectiv ora 13:00. Principala tema de discutie o reprezinta rezultatele referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu, anunta Agerpres. "Vointa electoratului roman a fost calcata in picioare de multe institutii, incepand cu CCR. In momentul in care vom semnala o incalcare a Constitutiei, putem discuta despre suspendarea lui Traian Basescu. Nu putem discuta despre suspendare ca proiect", a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu, inaintea sedintei Biroul Politic Central, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor pe tema suspendarii sefului statului.

Pe 22 august, vicepresedintele PNL Mihai Voicu a anuntat ca Biroul Politic Central al PNL a decis convocarea in data de 6 septembrie a Delegatiei Permanente si a Consiliului National Executiv pentru a discuta si despre rezultatul alegerilor locale si de la referendumul privind demiterea presedintelui Traian Basescu.

"Delegatia Permanenta si Comitetul National Executiv au fost convocate pentru data de 6 septembrie, la Bucuresti, avand pe ordinea de zi inclusiv o analiza a rezultatelor de la alegerile locale si de la referendumul pentru demiterea presedintelui din fiecare filiala in parte", spunea atunci Mihai Voicu.