Presedintele suspendat Traian Basescu a sarbatorit sambata seara cu fostii sai colegi, la restaurantul unui hotel din Constanta, 36 de ani de la absolvirea Academiei Navale "Mircea cel Batran", relateaza Mediafax.

Presedintele suspendat Traian Basescu a plecat, sambata noapte, de la restaurantul din Constanta unde s-a intalnit cu fostii sai colegi de la Academia Navala "Mircea cel Batran" dupa aproximativ cinci ore, fara a face declaratii.

Traian Basescu si sotia sa au plecat de la restaurant in jurul orei 00.30, presedintele suspendat nefacand declaratii jurnalistilor prezenti.

Intrebat cum s-a simtit, el a raspuns: "Bine, ca in fiecare an".

Daca in ultimii sase ani locul ales pentru organizarea petrecerii cu fostii sai colegi de la Academia Navale "Mircea cel Batran" a fost vila de protocol din statiunea Neptun, de data aceasta Traian Basescu s-a intalnit cu fostii colegi la restaurantul unui hotel de trei stele de pe bulevardul Mamaia din Constanta, pentru a sarbatori 36 de ani de la absolvirea academiei.

Traian Basescu a ajuns la restaurant in jurul orei 19.20, impreuna cu sotia sa, refuzand si atunci sa faca declaratii.

La petrecere au fost invitati aproximativ 60 de absolventi ai Academiei Navale "Mircea cel Batran", fosti colegi ai lui Traian Basescu.

Aceasta este prima aparitie publica a presedintelui suspendat dupa decizia de marti a Curtii Constitutionale, de invalidare a referendumului din 29 iulie si potrivit careia Traian Basescu ar urma sa revina la Cotroceni.

In perioada in care a fost suspendat din functia de sef al statului, mai multi fosti colegi de la Academia Navala au venit la sediul sau de campanie din Bucuresti pentru a-l sustine.

De cand este presedinte, Traian Basescu s-a intalnit in fiecare vara cu fostii sai colegi de la Academia Navala, la vila de protocol de la Neptun.

Traian Basescu a absolvit Institutul de Marina "Mircea cel Batran", Facultatea de Navigatie, Sectia Comerciala, in anul 1976.