Mihai Razvan Ungureanu este citat pe pagina de Facebook a Initiativei Civice de Centru Dreapta, miscare al carei membru fondator este, cu un indemn la transformarea acestui ONG in partid politic. Mihai Razvan Ungureanu a caracterizat si celelalte miscari politice de dreapta, PDL fiind "un partid mare, dar care nu si-a baut inca ultimul pahar de cucuta", iar Noua Republica "un partid fara trecut, fara prezent si fara viitor".

Mihai Razvan UngureanuFoto: Hotnews

"La ora actuala suntem cel mai mare ONG din Romania. Avem aproape 15 mii de membri si sunt convins ca putem ajunge rapid si la 100.000", afirma MRU pe pagina de Facebook a Initiativei Civice de Centru Dreapta, miscare al carui membru fondator este alaturi de Monica Macovei, Cristian Preda sau Ioan Stanomir.

"Avem sedii in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Arad, Brasov, vom avea in curand si la Iasi, la Constanta, la Ploiesti, vom mai avea cateva in Bucuresti si vom acoperi toata tara, asa ca pana duminica astept raspunsurile voastre la intrebarea: ne transformam in partid sau ramanem un club de discutii, o bâzâială etica pentru partidele politice?", a mai spus MRU, care a continuat cu o caracterizare a celorlalte partide existente pe esicherul de dreapta al politicii romanesti.

"PDL este un partid mare, dar care nu si-a baut inca ultimul pahar de cucuta. PNTCD este un partid cu trecut mare, dar, din pacate, fara prezent, care isi doreste, desigur, un viitor. Noua Republica este un partid fara trecut, fara prezent si fara viitor, care isi doreste si el ceva. (...) Vrea cineva sa se inscrie in PDL? E liber sa o faca. Vrea cineva sa se inscrie in PNTCD? E liber sa o faca. Vrea cineva sa se inscrie in Noua Republica? Eu, unul, nu! (...) Avem doua variante: ori ramanem un club de discutii, ori devenim partid politic si intram in joc", a incheiat fostul premier.