Primarul orasului aradean Ineu, Calin Abrudan (PNL), a transmis o scrisoare locuitorilor prin care le propune o "provocare", spunand ca, in functie de procentul de participare pe fiecare strada la referedum si la votul din toamna, va exista un grafic cu strazile unde va incepe asfaltarea, relateaza Mediafax.

  • Vezi scrisoarea trimisa de primarul Calin Abrudan locuitorilor din Ineu, prezentata de Mediafax

Scrisoarea a fost trimisa locuitorilor din Ineu in ultimele zile, inclusiv in noaptea de sambata spre duminica, fiind pusa in cutiile postale. In document, primarul Calin Abrudan (PNL) ii indeamna pe localnici sa mearga la vot, enumerand o serie de "motive", respectiv reprosuri la adresa lui Traian Basescu.

In a doua parte a textului, edilul le multumeste locuitorilor pentru votul dat la alegerile din iunie, in urma carora a castigat primul mandat de primar.

In cele din urma, primarul Calin Abrudan le propune oamenilor o "provocare".

"Va propun o provocare: in functie de procentul de participare la vot pe fiecare strada din Ineu, la votul de la referendum si la votul din toamna, vom avea impreuna un grafic cu strazile unde vom incepe asfaltarea", se arata in scrisoare, care se incheie cu "promisiunea" ca "Ineul va fi ajutat de guvernul USL, incepand de duminica, cand noi toti vom scapa de Basescu".

Contactat de Mediafax, primarul si-a asumat scrisoarea.

"M-am gandit sa premiez spiritul civic. Eu am promis in campania electorala ca voi asfalta doua strazi pe an, iar asta vreau sa fac de anul viitor. In functie de participarea localnicilor la vot, vom face graficul de asfaltare si de introducere a canalizarii", a spus edilul.