Fiica cea mare a presedintelui suspendat Traian basescu, Ioana Basescu, a fost huiduita duminica dimineata de un grup pe pensionari in fata Vilei Dante, relateaza Romania TV.

Fiica presedintelui suspendat a fost jignita de pensionarii veniti sa viziteze Vila Dante, care se invecineaza cu Vila Lac 3 - resedinta oficiala a lui Traian Basescu -, cu ocazia Zilei Portilor Deschise organizata de Guvern. pensionarii s-au enervat cand Ioana Basescu a aparut in zona si a inceput sa faca fotografii. Potrivit RTV, acestia au strigat: "Pensia! Pensia! Scroafo! Ordinaro! Tai-o de aici! Dati-ne banii inapoi!".

Amintim ca Guvernul a anunta in urma u o zi ca duminica este organizata Ziua Potilor Deschise la vila Dante din Bucuresti. "Din dorinta de a asigura transparenta, RA-APPS, prin intermediul Secretariatului General al Guvernului, a stabilit ca ziua de duminica, 29 iulie 2012, sa fie Ziua Portilor Deschise la Vila Dante. Publicul va avea acces intre orele 10.00-20.00", se arata intr-un comunicat al Guvernului. Vila Dante se invecineaza cu Vila Lac 3 - resedinta oficiala a lui Traian Basescu, in care locuieste si in prezent presedintele suspendat.