Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a votat, duminica dimineata, dupa ora 9:00, la sectia organizata la Liceul Jean Monnet din Capitala. Dupa ce si-a exercitat dreptul la vot, el i-a intrebat pe jurnalistii prezenti daca vor sta acolo toata ziua si daca au timp sa mearga la vot (legea prevede ca in localitatea de resedinta se poate vota doar la sectia la care alegatorii sunt arondati, iar pe liste suplimentare se poate vota doar in afara localitatii de resedinta). "Numai daca BEC da o asemenea decizie", a spus Liviu Dragnea, adaugand ca "Fac apel la conducerile televiziunilor, poate cineva dintre voi vrea sa voteze. Sa aveti pauza de masa, macar la pranz."

"Voi stati toata ziua aici?" i-a intrebat Dragnea pe jurnalisti, spunand apoi ca "Vom face o solicitare la BEC." "M-am gandit ca daca cineva de aici vrea sa voteze e descriminare", a adaugat liderul social-democrat.

"Cred ca va veni lume dimineata la vot, dupa pranz vor mai scadea si va veni multa lume pe seara. Vine lumea de la strand... Cred ca pe litoral se va vota pe tot parcursul zilei", a mai spus Liviu Dragnea.