Democrat-liberalul Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, ii cere premierului Victor Ponta sa faca publice toate "deciziile si semnaturile" sale legate de contractele incheiate de Hidroelectrica, mentionand ca potentiala pierdere de 1,2 miliarde de euro a acestei societati s-a realizat in perioada 2003-2008.

"Pentru ca incepe sa iasa la lumina perioada in care au fost semnate contractele cu 'baietii destepti' (este vorba despre perioada in care actualul premier era seful Corpului de Control si Antifrauda al Cabinetului Nastase) Victor Ponta, nervos, continua sa dezinformeze opinia publica. Ii cer premierului Victor Ponta sa faca publice toate 'deciziile si semnaturile' mele (eu citez corect, cu ghilimele) legate de contractele incheiate de Hidroelectrica", se arata intr-un comunicat transmis miercuri de Videanu si citat de Agerpres.

Potrivit democrat-liberalului, Ponta are posibilitatea sa prezinte public toate datele si contractele incheiate de Hidroelectrica.

"Potentiala pierdere de 1,2 miliarde euro a Hidroelectrica s-a realizat in perioada 2003-2008. Premierul Victor Ponta are obligatia sa faca lumina in acest caz, inclusiv sa prezinte perioadele exacte ale semnarii acestor contracte. Daca refuza sa le faca publice, premierul Victor Ponta isi va intari definitiv si irevocabil, pentru romani si pentru partenerii externi ai Romaniei, renumele de mincinos incurabil", afirma Videanu.