Procesele-verbale la referendum nu mentioneaza separat voturile celor din listele suplimentare

de Ionut Baias     HotNews.ro
Duminică, 22 iulie 2012, 22:46 Actualitate | Politic


Modificarile aduse la Legea referendumului, prin Ordonanta de Urgenta 41 adoptata de Guvern, prevad desfiintarea birourilor electorale din comune, orase si municipii, dar si eliminarea din procesele-verbale a mentiunilor privind alegatorii care au votat pe listele suplimentare, potrivit Mediafax.

OUG 41 adoptata de Guvern modifica articolul 26 din Legea referendumului si elimina prevederile privind constituirea birourilor electorale de circumscriptie ale comunelor, oraselor si municipiilor. In schimb, doar in cazul sectoarelor din Bucuresti se infiinteaza oficii electorale. Astfel, conform prevederilor in vigoare, se mentin birourile electorale judetene, cel al municipiului Bucuresti, dar si cel privind sectiile de vot din strainatate.

Conform ordonantei de urgenta, "in cazul organizarii unui referendum national, se constituie birouri electorale de circumscriptie doar la nivel de judet si la nivelul municipiului Bucuresti, birou electoral pentru sectiile de votare organizate in afara tarii, precum si oficii electorale de sector al municipiului Bucuresti".

De asemenea, Ordonanta de Urgenta modifica modelele proceselor-verbale care constata rezultatul referendumului, fiind eliminata mentionarea alegatorilor care voteaza pe listele suplimentare.

Guvernul a introdus sintagma "numarul participantilor" la referendum, precizand ca acesta se calculeaza prin cumularea "numarului voturilor valabil exprimate la raspunsul "DA"", "a numarului voturilor valabil exprimate la raspunsul "NU", la care se adauga numarul voturilor nule.

Din forma anterioara a Legii referendumului, Guvernul a eliminat din modelul proceselor-verbale contabilizarea separata a "numarului total al alegatorilor care s-au prezentat la urne, inscrisi in copia de pe lista electorala permanenta", dar si a "numarului total al alegatorilor care s-au prezentat la urne si nu sunt cuprinsi in copia de pe lista electorala permanenta, inscrisi in tabelul/lista electoral", precum si a "numarului total al alegatorilor care au votat utilizand urna speciala, inscrisi in tabelul/lista electoral".

In plus, din modelul proceselor-verbale este eliminata inclusiv litera la care se mentiona numarul stampilelor cu mentiunea "VOTAT" in sectia de votare, dar si daca una sau mai multe stampile dispar, ori starea sigiliilor de pe urne la incheierea votarii.


Premierul Victor Ponta a declarat, duminica dimineata, referindu-se la solicitarea PDL de a instala camere de luat vederi in toate sectiile de votare, ca el nu a mai auzit de camere video in sectii de vot, dar "daca va exista aceasta posibilitate, cu mare placere": "Orice se poate face, facem. Daca sunt cereri imposibile sa se adreseze Ministerului de Interne. Nu am mai auzit niciodata de camere de luat vederi in sectiile de votare. Stiu ca sunt camere video in salile de la bacalaureat, iar daca exisa o posibilitate, cu mare placere", a declarat premierul duminica dimineata, la Iasi, dupa o intalnire cu prefectii judetelor din Moldova, potrivit Mediafax.

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a declarat, sambata seara, ca in sectiile de votare pentru referendum sunt necesare camerele de luat vederi, motivand ca pe 29 iulie se vor organiza sectii de votare si in restaurante si baruri, "ceea ce intrece orice imaginatie".Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

8902 vizualizari

 • +58 (58 voturi)    
  referendum ordonanta (Duminică, 22 iulie 2012, 23:00)

  olenic dana [anonim]

  O pregatire de fraudare.Oricum BOICOTEZ chemarea mea la legitimarea incalcarii statului de drept.Sunt cetatean european si-mi cunosc drepturile de o mie de ori mai bine decat ei.
  • +39 (39 voturi)    
   Est nevoie de (Duminică, 22 iulie 2012, 23:48)

   sebagain [utilizator] i-a raspuns lui olenic dana

   Monitorizare UE a votului precum Bielorusia precum in anii 1990.
   • +14 (14 voturi)    
    ar trebui (Luni, 23 iulie 2012, 9:11)

    lucyan [utilizator] i-a raspuns lui sebagain

    cate un om in fiecare sectie de votare. altfel ne trezim cu prezenta la vot de 145% cum a fost intr-o comuna vranceana acum cativa ani, nu mai vorbesc ca era o simpla comuna de munte, fara potential turistic...
    in ziua aia insa, turistii au fost atrasi ca un magnet de ea, oare cate sectii de votare sunt in mediul rural sau in orase mici? din 18500 sectii devotare numai daca sunt 6000 in comune si orase mici, se pot scoate lejer 3-4 milioane de votanti pe liste suplimentare...
    • 0 (2 voturi)    
     ar trebui (Luni, 23 iulie 2012, 16:07)

     Scarecrow [utilizator] i-a raspuns lui lucyan

     Foarte adevarat !. Dar intr-o comuna cu aprox. 5 00 locuitorii si unde la ora 12:00 se incheie votarea , de ce mai este nevoie de a prelungii programul de votare pana la ora 23:00 ? ( evident pt. fraudare)
   • -10 (12 voturi)    
    Frica (Luni, 23 iulie 2012, 12:03)

    Valentin [anonim] i-a raspuns lui sebagain

    Pdl-istilor a inceput sa le fie frica ca romanii n-or sa-i mai vrea si incearca sa puna tot felul de obstacole. De data asta n-o sa le mai mearga si Basescu va fii demis
  • +30 (30 voturi)    
   Formalitate (Luni, 23 iulie 2012, 4:04)

   hepcallvasile1278490666411 [utilizator] i-a raspuns lui olenic dana

   Faptul ca iti cunosti drepturile , nu este o garantie ca ele for fi respectate .Au creat toate conditiile pentru o frauda care sa-i salveze de la raspunderea penala pentru faptele lor .
   Cu inidvizi ca : iliescu , voiculescu , dragnea , rus , marga , ponta , antonescu & Co .... adica infractori ce " acopera " toate infractiunile posibile de la crima la hotie , concluzia este una singura :
   USL = INALTA TRADARE !
  • +22 (22 voturi)    
   control la vot (Luni, 23 iulie 2012, 6:39)

   mihai [anonim] i-a raspuns lui olenic dana

   La MAI exista lista celor care au drept la vot. Cheia de control este Pesronal ID.
   La toate centrele de votare exista telefon, internet cell-phone.
   Un simplu software poate cauta fiecare votant in lista MAI. Persoana prezenta este identificata si marcat "votat ora si locatia " In felul acesta nimeni nu poate vota de mai multe ori. Simplu si direct.
   PDL trebue sa faca rost de baza de date dela MAI si
   un simplu program cu un laptop poate rezolva problema fraudarii.
   • +14 (14 voturi)    
    Din pacate (Luni, 23 iulie 2012, 8:42)

    renegatul [utilizator] i-a raspuns lui mihai

    e prea simplu si direct!!!
    De ce sa fie simplu cand poa' sa fie complicat ! Sper din tot sufletul sa se poata !!
    Nu e vorba ca mi-e teama ca vor vota si mortii, insa mi-e teama ca vor anula si votul meu si ma simt atat de neputincios!!!!! :(
    • -2 (6 voturi)    
     vot (Luni, 23 iulie 2012, 12:07)

     Valentin [anonim] i-a raspuns lui renegatul

     Usl-isii sunt bine pregatiti si vor fii mobilizati.Nu le va permite Pdl-istilor sa faca ce vor in sectiile de votare.
     • +1 (3 voturi)    
      rasp (Luni, 23 iulie 2012, 14:06)

      antifrauda [anonim] i-a raspuns lui Valentin

      adica "Nu le vor permite.." sau complet corect era:"Usl-isii E bine pregatiti si E mobilizati.Nu le va permite Pdl-istilor sa faca VREA in sectiile de votare." Cred ca putem vb asa daca premierul CTR+C&CTRL+V copiaza la doctorat!
    • +5 (5 voturi)    
     simplu doar in teorie (Luni, 23 iulie 2012, 12:46)

     Alex [anonim] i-a raspuns lui renegatul

     Se asociaza semnatura capta acu un dispozitiv electronic d etipul celor folosit de unele banci.
     Se inregistreaza unde s-a viat, semnatura si ID-ul electronic al celui care a inmanat stampila. Adicateala ala din comisie care a facut validarea.
     Se completeaza cu o poza facuta cu webcamu in VGA si gata ! Soft de 2 lei.
     Se paoet dar nu se vrea.
     Asta pentru ca nu sunt ID carduri cu cip ca le e e frica de draci .
    • 0 (2 voturi)    
     uniti nu suntem neputinciosi (Luni, 23 iulie 2012, 18:14)

     picapiedra [utilizator] i-a raspuns lui renegatul

     Singura lor sansa este fraudarea ! Singura solutie, pentru noi, sa nu fie indeplinit numarul de votanti pentru validarea referendumului. Si eu as vrea sa votez pentru presedinte, dar inseamna sa validez prin prezenta mea "DA-ul" lor. Lor nu le trebuie decat sa aiba numarul de votanti. Oricum din Legea electorala au fost sterse o multime de conditii cum ar fi specificarea prin proces verbal al starii sigiliilor si urnelor la incheierea votarii, si nu se mai evidentiaza separat listele suplimentare(cu cei din alte localitati si voteaza in localitatea respectiva)
   • +1 (1 vot)    
    Usor de zis... (Luni, 23 iulie 2012, 14:04)

    Alberta [utilizator] i-a raspuns lui mihai

    Greu de facut! MAI este al UDL(rus)!
  • -7 (9 voturi)    
   parere (Luni, 23 iulie 2012, 10:39)

   Ionazila [utilizator] i-a raspuns lui olenic dana

   Niste costuri suplimentare ar fi instalarea camerelor de supraveghere,pe care noi nu le putem suporta doar pt mofturile lui Traian Basescu.
  • -1 (3 voturi)    
   text ordonanta (Luni, 23 iulie 2012, 12:08)

   mm [anonim] i-a raspuns lui olenic dana

   dar de ce nu publicati tot textul ordonantei sa nu mai fie dubii?
 • +52 (52 voturi)    
  nu mai am niciun dubiu (Duminică, 22 iulie 2012, 23:03)

  nostradamus12 [utilizator]

  VA FI CU CERTITUDINE O FRAUDA IMENSA, MULTE DINTRE BULETINE FIIND STAMPILATE CU "DA" INAINTE DE ZIUA DE DUMINICA. Rugam oficialii europeni si reprezentantiI FMI sa inchida usa in nas TUTUROR OFICIALILOR ROMANI REZULTATI IN URMA PUCIULUI! Foamea si setea milogilor si betivilor, BAZINUL ELECTORAL USL, va fi singura forma prin care comunistii Aar putea fi alungati in toamna, la alegerile parlamentare.
 • +43 (45 voturi)    
  NU votam (Duminică, 22 iulie 2012, 23:07)

  dor de duca [utilizator]

  NU votam!

  nu va votam mascarada, nu votam lovitura de stat!
  • +15 (15 voturi)    
   oricum ar fi e rau... (Luni, 23 iulie 2012, 5:54)

   T34 [anonim] i-a raspuns lui dor de duca

   Chiar daca nu vei merge la vot, punem pariu ca vei vota? Numai ca nu vei sti ca ai facut-o si ai pus stampila pe "Da"... Asta e scopul masurilor astea. Se elimina "cheia" votarii (adica, la sfarsitul votarii, comisia trebuie sa verifice daca numarul voturilor din urne corespunde cu suma numarului celor care au votat pe listele permanente si pe cele suplimentare. Eliminarea prevederii, elimina aceasta verificare. Deci, se va putea ca pe liste sa fie inscrisi 100 de votanti, iar in urna sa fie 100.000 de voturi. Nice, isn't it?). Daca se va dori pastrarea aparentei de legalitate sau daca se va face vreo sesizare si se vor cere verificari, se va mazgali ceva in dreptul numelui tau pe lista, ca doar tu n-ai fost acolo ca sa semnezi, si vor spune ca ai votat "Da". Cum vei sti tu daca au facut-o sau nu? Orice e posibil, atat timp cat guvernul e al lor si e un guvern care nu da inapoi de la niciun fel de ticalosie, dupa cum s-a vazut...
  • -16 (16 voturi)    
   PD-Lasii se ascund dupa cvorum (Luni, 23 iulie 2012, 7:53)

   Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui dor de duca

   iesiti la vot daca nu va e frica de vointa poporului
   • +11 (13 voturi)    
    ai capatat vraful de buletine? (Luni, 23 iulie 2012, 9:12)

    foarte-curios [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

    nu mai stii cum sa faci smenul? cat se plateste, 10 lei per buletin?
 • +44 (46 voturi)    
  Se poate? Uite ca se poate!! (Duminică, 22 iulie 2012, 23:08)

  momarlanu [anonim]

  E clar ca buna ziua ce se intentioneaza.Fraudarea masiva a voturilor la referendum!! Am spus aci pe Hotnews inca de sambata ca e cazul urgent sa se ceara monitorizarea Referendumului de catre observatori ai UE!!! Oameni buni, nu e de joaca cu USL-ul!! Sunt instare de orice marsavie!!! Lasam sa se repete figura din 1946?Ar fi culmea!!!
 • -6 (46 voturi)    
  bai baieti....basisti... (Duminică, 22 iulie 2012, 23:17)

  Victor Ponta [anonim]

  Mai trageti speranta ca ramane Base sef ?
  Va inselati. Chiar ne credeti asa de prosti ? Noi am inchiriat din iarna toate autocarele din Romania. Faptul ca pe 29 iulie tot romanul va fi mai nou in concediu si ca va veni la vot in alta circumscriptie decat cea de care apartine e doar o coincidenta. Faptul ca nu mai tinem evidenta stampilelor sunt doar rautati politice. De ce credeti ca am vrut guvernarea ? Tocmai de aia, ca sa va facem din butoane...Dar asta nu e nimik, sa vedeti la alegerile generale cu ce majoritate o sa castigam....
  • +20 (24 voturi)    
   bai baieti... voiculisti... (Duminică, 22 iulie 2012, 23:42)

   Palax [utilizator] i-a raspuns lui Victor Ponta

   e prea mare momentumul impotriva usl-ului. la referendum tot momentumul va strivi usl-ul.
  • +14 (14 voturi)    
   De apreciat... (Luni, 23 iulie 2012, 1:23)

   florinb1 [utilizator] i-a raspuns lui Victor Ponta

   ...aici e doar simtul umorului.
 • +25 (25 voturi)    
  Nu pot sa cred! (Duminică, 22 iulie 2012, 23:25)

  DenisaC [utilizator]

  Deja mi se pare absurt tot ce sa intampla. Nu inteleg cum fanii USL nu vad asa ceva!!! Cum adica? Noi concuram pentru proba de 100 de metri, dar tu, adverasrul meu, trebuie sa sari garduri ca sa treci linia de sosire. Pe bune. E deja absurd! Chiar nu se poate face ceva legal? Inteleg competitie, dar sa se faca corect.
  • +20 (20 voturi)    
   Legal ? (Luni, 23 iulie 2012, 2:07)

   HP [utilizator] i-a raspuns lui DenisaC

   Legal ? Competitie ?

   Nu intelegi ca vor sa scape de Basescu, cu orice pret ?
  • +14 (16 voturi)    
   Nu ii intereseaza (Luni, 23 iulie 2012, 2:43)

   Dan D. [utilizator] i-a raspuns lui DenisaC

   Nu ii intereseaza cum, important e pentru ei sa cistige, iar Basescu si PDL sa piarda. Si asta am realizat-o din discutii cu oameni aparent inteligenti, dar care au luat-o clar pe aratura...
  • -5 (5 voturi)    
   manipulare (Luni, 23 iulie 2012, 10:22)

   gandeste limpede [anonim] i-a raspuns lui DenisaC

   Sunteti manipulati.

   Uite aici legea originala, nemodificata de ordonanta guvernului - http://www.becreferendum2007vu.ro/documente/legislatie/l3.pdf (PDF). Nu exista nicio precizare de liste suplimentare sau stampile de vot in procesele verbale. Deci erau eliminate inca din 2007, cum putea sa le elimine Ponta acuma?

   Verificati si voi un pic datele, ca astia de la hotnews va mind de ingheata apele.
   • +1 (1 vot)    
    Denisa, tu mindzi sau ne consideri prosti? (Luni, 23 iulie 2012, 18:44)

    picapiedra [utilizator] i-a raspuns lui gandeste limpede

    Birourile elctorale din comune, orase si municipii vor fi desfiinate ca urmare a modificarilor aduse la Legea referendumului, prin Ordonanta de Urgenta 41 adoptata de Guvern.

    Totodata, modificarile aduse la Legea referendumului prevad si eliminarea din procesele-verbale a mentiunilor privind alegatorii care au votat pe listele suplimentare, relateaza agentia de presa Mediafax, citata de Romania TV.

    Concret, OUG 41 adoptata de Guvern modifica articolul 26 din Legea referendumului si elimina prevederile privind constituirea birourilor electorale de circumscriptie ale comunelor, oraselor si municipiilor. In schimb, doar in cazul sectoarelor din Bucuresti se infiinteaza oficii electorale. Astfel, conform prevederilor in vigoare, se mentin birourile electorale judetene, cel al municipiului Bucuresti, dar si cel privind sectiile de vot din strainatate.

    Conform ordonantei de urgenta, "in cazul organizarii unui referendum national, se constituie birouri electorale de circumscriptie doar la nivel de judet si la nivelul municipiului Bucuresti, birou electoral pentru sectiile de votare organizate in afara tarii, precum si oficii electorale de sector al municipiului Bucuresti".

    Modificari si la modelele proceselor-verbale

    De asemenea, Ordonanta de Urgenta modifica modelele proceselor-verbale care constata rezultatul referendumului, fiind eliminata mentionarea alegatorilor care voteaza pe listele suplimentare.

    Guvernul a introdus sintagma "numarul participantilor" la referendum, precizand ca acesta se calculeaza prin cumularea "numarului voturilor valabil exprimate la raspunsul 'DA'", "a numarului voturilor valabil exprimate la raspunsul 'NU'", la care se adauga numarul voturilor nule.

    PDL, despre referendum: Modificarea formularelor proceselor-verbale, invitatie la frauda

    Din forma anterioara a Legii referendumului, Guvernul a eliminat din modelul proceselor-verbale contabilizarea separata a "numarului total al alegatorilor care s-au prezentat la urne, inscrisi in copia
  • -2 (2 voturi)    
   Mai nou la romani (Luni, 23 iulie 2012, 10:53)

   Ovidiu [anonim] i-a raspuns lui DenisaC

   romanii de rand gandesc asa vom fi furati, si ce daca, noi vom fura mai mult !!!
 • -11 (17 voturi)    
  recensamant 2011 (Duminică, 22 iulie 2012, 23:36)

  amycus [utilizator]

  dar cati mai suntem de fapt, mai, copiii durerii?
  faptul ca votam conform listelor din 2000 toamna vi se pare corect?
  intreb si eu...
  • +3 (3 voturi)    
   ce are... cu prefectura? (Luni, 23 iulie 2012, 9:21)

   foarte-curios [utilizator] i-a raspuns lui amycus

   ce are lista de alegatori cu recensamantul? recensamantul e o FOTOGRAFIA a unui anumit moment in anumite conditii. Cel ce a fost gasit acasa putea pleca peste trei zile in Spania sau sa moara, si cum se reflecta asta in lista de alegatori e altceva! Esti sigur ca rudele tale moarte in ultimii cinci ani au fost scoase din liste? sau ca Parpanghel de 18 ani e in liste? Daca nu te-au gasit acasa si au luat o informatie de la vecini o fi corecta? Cel care a fost adus flotant de primarul din Vascauti o mai fi in liste? sau e de doua ori? PS. Oare de ce nu s-a cumparat softul pt. vot multiplu? nu da bani Ponta ca sa nu aiba surprize?
 • +24 (24 voturi)    
  FRAUDA (Luni, 23 iulie 2012, 0:07)

  COLE [anonim]

  Nu trebuie sa fii om politica pentru a-ti da seama de pregatirea minutioasa a FRAUDARII REFERENDUMULUI. Pe de alta parte. este si logic: ce rost ar mai fi avut toata mascarada de pana acum daca nu l-ar fi putuT da jos, ORICUM, pe Basescu. Deci, este logic sa ne asteptam la FRAUDA, In aceste conditii, singura atitudine CIVICA, onesta, este BOICOTUL. ASTA NUMAI ASA, CA SA-I OBLIGAM SA FURE FOARTE MULT, POATE II MAI PRINDE CINEVA CU MATA IN SAC.
  • +5 (5 voturi)    
   mi-e scarba! (Luni, 23 iulie 2012, 9:22)

   foarte-curios [utilizator] i-a raspuns lui COLE

   PSD a ignorat votul meu si al tau la ref. din 2009 (acela cu 300 de parlamentari). Eu de ce sa ma duc la referendumul lor? BOICOT!
 • +22 (22 voturi)    
  imi e sila (Luni, 23 iulie 2012, 0:16)

  Monica Visan [anonim]

  ce se intampla depaseste orice imaginatia. imi pare rau de oameni cu constiinta din ro. democratia a murit o data cu caest guvern.
 • +21 (21 voturi)    
  Chiar in halul asta?! (Luni, 23 iulie 2012, 0:24)

  Malone_M [utilizator]

  Oameni buni, chiar asa nu se poate!!! Citez: " In plus, din modelul proceselor-verbale este eliminata inclusiv litera la care se mentiona numarul stampilelor cu mentiunea ￯VOTAT￯ in sectia de votare, dar si daca una sau mai multe stampile dispar, ori starea sigiliilor de pe urne la incheierea votarii." Starea sigiliilor?! De ce se mai organizeaza acest referendum? Sincer ma intreb, de ce?
  Daca pana acum aveam dubii, in acest moment imi este clar ca votul meu nu va fi luat in considerare decat in varianta dorinta de usl. e simplu. Daca il anulez, particip la realizarea cvorumului care oricum se va face prin voturi false. Daca nu particip la vot, buletinul meu va si stampilat de nenorocitii din usl asa cum vor ei. Daca ma duc si votez impotriva suspendarii, ajut iar la realizarea cvorumului iar rezultatul referendumului se prefigureaza de pe-acum, vai de noi. Ultima varianta, cea castigatoare din pacate, ati ghicit, votul pentru demitere si uite-asa usl-ul are victoria asigurata.
  Nu vor trece zile de la validarea referendumului si Marele Porc va fi eliberat de la Rahova.
 • +21 (21 voturi)    
  e clar NU mergem la vot (Luni, 23 iulie 2012, 0:29)

  Mihai [anonim]

  Sa vad cum fraudeaza ei 9 mil de voturi
 • +23 (23 voturi)    
  Furt (Luni, 23 iulie 2012, 0:35)

  MariusGh [utilizator]

  Se pregătesc de furt masiv. Nu mai sunt convinși ca pot fara. Nu voi merge la referendum.
 • +22 (22 voturi)    
  Nu au Dumnezeu! (Luni, 23 iulie 2012, 0:49)

  Marian [anonim]

  Si asta ii va pierde. Sa le fie viata exact dupa suflet.
 • +18 (18 voturi)    
  ISTORIA SE REPETA,1946, (Luni, 23 iulie 2012, 1:19)

  felicia [anonim]

  nu pot sa cred ca suntem in 2012 si ca tremuram ce pot face acesti descreerati.Boicotul e sigur ,doar ca trbuie contabilizat fiecare om care intra la vot,sau mediatizat intens atat aici si mai ales afara.HALUCINANT!!!
 • +17 (17 voturi)    
  Nu merg la vot (Luni, 23 iulie 2012, 2:12)

  S.m. [anonim]

  D-lor usl-isti minciuna are picioare scurte,marele om Nastase este acolo unde e pentru ca a furat iar voi pregatiti terenul pentru o noua hotie "a big one" ca voua asa va place,si pe urma ce?Ati papat banii pe care vi i-au lasat Ungureanu,UE,FMI nu va mai dau ,dar voi va trebui sa platiti pensiile si salariile ,obligatiile statului,parlamentarii etc. Cat o sa va tina fericirea ca ati dat peste botoamanilorh care va spun "nu e bine ce se intampla
 • +12 (12 voturi)    
  Firmele de autocare (Luni, 23 iulie 2012, 4:57)

  Vizitiul [utilizator]

  Au un an foarte bun!
 • +12 (12 voturi)    
  control la fraudarea votului (Luni, 23 iulie 2012, 6:36)

  mihai [anonim]

  Dragi Romani,
  La MAI exista lista celor care au drept la vot. Cheia de control este Pesronal ID.
  La toate centrele de votare exista telefon, internet cell-phone.
  Un simplu software poate cauta fiecare votant in lista MAI. Persoana prezenta este identificata si marcat "votat ora si locatia " In felul acesta nimeni nu poate vota de mai multe ori. Simplu si direct.
  PDL trebue sa faca rost de baza de date dela MAI si
  un simplu program cu un laptop poate rezolva problema fraudarii.
 • +14 (14 voturi)    
  Fraudare de milioane de voturi prin ordonanta (Luni, 23 iulie 2012, 6:43)

  kepler [anonim]

  Este deja vorba de un referendum convocat de USL si care va fi fraudat asa cum stiu ei sa fure (la scara de milioane) din nou printr-o ordonanta. De pe acum acest referendum nu ar trebui sa fie valabil.

  Ponta, Antonescu si USL sunt o rusine pt Romania.
  Reprezinta un post comunism mai rau chiar si decit cel al lui Voronin peste Prut.
 • +7 (9 voturi)    
  :( (Luni, 23 iulie 2012, 6:59)

  Alex [anonim]

  La ora 10 dimineata prezenta la vot o sa fie de minim 125%
 • +13 (13 voturi)    
  NU MERG SA VOTEZ, STAU ACASA. (Luni, 23 iulie 2012, 7:05)

  A9 [utilizator]

  si ma uit la desene animate.

  Eram in mare dilema, dece sa ma duc sa votez si de ce sa nu ma duc la vot. Aseara am inteles, Cristoiu su Radu Moraru mi-au dat raspunsurile asteptate.

  Avand in vedere ca acest referendum a fost pus la cale printr-un puci, lovitura de stat, nu voi legitima cu votul meu, aceasta lovitura de stat.
  Toti cei care NU se vor prezenta la vot, vor fi contorizati ca ar fi votat impotriva demiterii presedintelui.
 • +13 (13 voturi)    
  sa-i lasam pe usl-inosi in offside (Luni, 23 iulie 2012, 7:24)

  e clar ca vor fura mai rau ca in codru [anonim]

  toate masurile luate in vederea fraudarii referendumului, nu ne lasa decit o singura alegere: sa nu votam, pentru a nu validata lovitura de stat data de uslamisti.
  • -9 (11 voturi)    
   Teapa (Luni, 23 iulie 2012, 7:43)

   DanB [utilizator] i-a raspuns lui e clar ca vor fura mai rau ca in codru

   Se dau goluri si din offside. Stati acasa, eu voi vota linistit DA. Eu dau lovitura de stat in cabina de vot, voi dati lovitura de stat acasa. Va luati o teapa uriasa.
 • +7 (11 voturi)    
  Propaganda inutila (Luni, 23 iulie 2012, 7:48)

  hotnewsfil [utilizator]

  USL a declarat ca 80% din poporul roman i-a incredintat sarcina sa il destitue pe Traian Basescu.
  Eu am incredere in declaratia USL dar sunt nedumerit de ce trebue ca USL sa cheltuiasca sume enorme cu incarcatura sufocanta, cu panouri si afise, a tuturor localitatilor din tara.
  Crezand in declaratia USL, am convingerea ferma ca era ultra suficient ca alianta la putere sa anunte numai data referendumului pentru ca intregul popor, aflat in blocstarturi, sa izbucneasca, ca pensionarii la usa supermarketului care anunta ieftiniri masive, sa secalce pe picioare, batranele sa cada in branci, la intrarea in sectiile de votare, impinse de de valul din spate, strigand 'jos Basescu'.
  De ce mai este nevoie de atatea mitinguri la care sa se deranjeze revolutionarii carora li s-a taiat dreptul la 20 de milioane pe luna si pensionarii carora li s-a redus pensia cu 40 de milioane/luna (redusa la numai 45 de milioane/luna).
  Poporul vine nechemet de unul sau altul (Crin, Victor, Hrebenciuc, etc) ca sa il mature pe cel care le-a mancat sanatatea (asa scrie pe panourile de pe toti stalpii).
  Poporul, silit de hiena Basescu sa traiasca intr-o tara distrusa, ajunsa ultima in Europa, este manat
  de ura care il tine permanent treaz, sa dea buzna in sectiile de votare.
  Nici manevrele propagandistice, anti-Basescu,la televizor, nu mai sunt necesare. Domnul Felix isi cheltueiste inutil banii (agonisiti cu truda, din munca cinstita), cu intretinerea Antenei 3.
  Poporul va renunta singur la week-endul 28-29 Iulie, autostrazile catre mare si munte vor fi goale, toata lumea asreptand la portile sectiilor de votare.
 • +9 (9 voturi)    
  Care Uniune Europeana ? (Luni, 23 iulie 2012, 7:57)

  Dax [utilizator]

  Sa presupunem ca maine nu mai facem parte din UE.
  In cazul asta USL scapa de orice control.
  Pot sa faca absolut tot.
  Personal, asta cred ca este planul lor .Sa ne scoata cat mai repede.
 • -7 (9 voturi)    
  Proverb (Luni, 23 iulie 2012, 8:00)

  xrogo [utilizator]

  Tot hotul de furat se teme,asa si cu basistii astia alb-portocalii,toata ziua striga hotii,hotii, doar ar putea fura ceva.
 • +2 (4 voturi)    
  pai nu e chiar asa (Luni, 23 iulie 2012, 8:21)

  bango [anonim]

  am verificat noua varianta a legii 3/2000 de aici: http://www.roaep.ro/ro/section.php?id=102 cu vechea varianta de aici: http://www.lege-online.ro/lr-LEGE-3-2000-%2881776%29.html

  eu nu am gasit nici o diferenta intre modele de procese verbale. daca Hotnews a gasit aceste diferente, as dori sa le arata. nu e ok sa se preia aiurea vreo stire si apoi sa i se dea drumul fara verificare.
  • +5 (5 voturi)    
   este adevarat - ceva se urmareste .... (Luni, 23 iulie 2012, 9:31)

   dan [anonim] i-a raspuns lui bango

   iti garantez eu (am informatia de la statistica) - NU EVIDENTIAZA SEPARAT LISTELE CU VOTANTI SUPLIMENTARI, ceea ce poate ingreuna o verificare ulterioara a celor care vor prectica votul multiplu. Niste cretini, care cred ca sunt cei mai tari. Acum, cand inca nu au puterea. Sa vezi ce se vor da in stamba, cand cor avea pueterea deplina (furata cu ajutorul celor cu "sub 8 clase").
 • +7 (7 voturi)    
  referendum (Luni, 23 iulie 2012, 8:44)

  marmota carcotel [anonim]

  si eu am stat sa ma gandesc daca sa merg sau nu... si am ajuns la concluzia ca ... mai bine coc vinete..
  e destul de clar ca vor face in asa fel incat sa adune 9 mil de voturi ( o sa le plagieze ponta :)))
  ma intreb insa daca exista vreo posibilitate ca eu.. ca si cetatean sa pot verifica dupa daca cumva a votat cineva pentru mine...
  • +3 (3 voturi)    
   nu exista ... mod de verificare VOT (Luni, 23 iulie 2012, 9:39)

   rakleta [utilizator] i-a raspuns lui marmota carcotel

   Si cei alesi le convine sa nu fie ....
  • +5 (5 voturi)    
   referendum (Luni, 23 iulie 2012, 10:03)

   consting [utilizator] i-a raspuns lui marmota carcotel

   ai perfecta dreptate. metodele neocomuniste de conducer sunt mai marsave chiar decat ale comunistilor anilor 50,60. iata cine ne vor conduce cel putin doua legislaturi. daca nu vor pati si ei precum pdl. pdl trebuie sa se gandeasca bine. au guv fara a tine cont de, hai sa spunem popor. si acesta nu iarta. totusi in aceasta ecuatie trebuiesc intyroduse inca doua elemente, psturile tv aservite si indivizii invitati care vor democratie de inspiratie neocomunista. civica, ciutacu, pieleanu, & compani.
  • +5 (5 voturi)    
   Nu vor putea fura 9 mil. de voturi. (Luni, 23 iulie 2012, 10:06)

   Optimista [utilizator] i-a raspuns lui marmota carcotel

   Problema este că mulţi oameni de bună credinţă, care nu ar pune niciodată ştampila pentru demitere sunt derutaţi şi nu ştiu ce să facă şi cum să facă. Ne găsim în situaţia poveştii cu drobul de sare, toţi vedem că acesta va cădea, adică usl-ul vrea să fraudeze masiv referendumul, dar nimeni nu prea ştie cum pot fi contracaraţi. Oare oamenii deştepţi, pragmatici şi cinstiţi din România s-au pierdut cu toţii în neant?
   Nu cred. Aştept să le aud cuvântul. În seara asta la Robert Turcescu vine preşedintele Traian Băsescu. Robert ne-a promis că îl va pisa, până când românii vor afla direct sau indirect, ce au de făcut în legătură cu prezenţa (sau absenţa) la acest scrutin nenorocit. Priviţi şi voi, ascultaţi şi procedaţi în consecinţă.
 • +5 (5 voturi)    
  NU VOTEZ (Luni, 23 iulie 2012, 9:49)

  vio-e1 [utilizator]

  Nu voi participa la un "VOT- EXECUTIE" doar pentru ca asa "vrea muschii lor" si pentru ca nu-l mai suporta pe Presedinte ( adevarul este ca le sta ca un ghimpe in talpa si nu-si mai pot salva baronii de la puscarie)... Vor crea precedentul potrivit caruia "cine nu-i cu noi e impotriva nosatra " si orice clica de nelegiuiti vor putea sa-si faca de cap, sub acoperirea si prin manipularea legii ( deja existente sau create ad-hot, dupa nevoi).
 • +3 (3 voturi)    
  Hotii de incredere (Luni, 23 iulie 2012, 9:52)

  gh.gr [anonim]

  De cat timp avem nevoie, pentru a ne hotara sa-i scoatem pe fereastra,pe cei ce se cuibaresc ilegal in vietile noasre.
  Infractiunile legitimate de un popor indus in eroare se numesc ''Tradare".
  Ce facem cu tradatorii?
  Gigi
 • +3 (3 voturi)    
  referendum (Luni, 23 iulie 2012, 9:56)

  consting [utilizator]

  toate masurile usl nu fac decat sa duca la o fraudare majora a votului. astfel de democratie ne dezvaluie usl. coroborat cu aruncarea la canal a tortei democratiei, vedem chipul hidos si plin de neocomunism al usl. mai e putin si vor demonstra ca sunt de fapt un partid chiar extremist. asa ceva nici vadim tudor nu era in stare sa etaleze.
 • -4 (4 voturi)    
  xx (Luni, 23 iulie 2012, 10:43)

  Rockstar [anonim]

  Românii au plătit, cu vârf şi îndesat, costurile crizei, regăsite în tăierile anunţate de Traian Băsescu şi executate de guvernele PDL. Băsescu şi ai lui nu au plătit deloc, îmbogăţindu-se fără precedent pe timp de criză. Acum, după ce toţi ceilalţi pedelişti au fost înlăturaţi, Băsescu este singurul hop care mai stă între români şi perspectiva unei vieţi liniştite, dar şi a unei răzbunări de mult aşteptate.Vrei o Românie normala? DA! Hai la referendum!
  • +4 (4 voturi)    
   relica lui Rockhead (Luni, 23 iulie 2012, 11:04)

   vio-e1 [utilizator] i-a raspuns lui Rockstar

   Esti , pe deplin, exponentul acestor pucisti care vor cu tot dinadinsul sa rastoarne tara cu uneltirile lor... Sub adapostul unor pretinse justificari reale ale anormalitatii pe care o propui, nici nu te mai sinchisesti sa ascunzi adevaratul motiv al urii voastre de tip neocomunist- securiste : "o razbunare mult asteptata". Sa ne fereasca Dumnezeu sa va reuseasca planul miselesc...
 • -2 (4 voturi)    
  . (Luni, 23 iulie 2012, 10:49)

  miahi ionut [anonim]

  ponta are dreptate!ce vrea sa faca acum base sa ne arate ca vrea sa fie cinstit? pai nu are cum camera i-ar trebui lui sa vedem cat fura si kat minte!nu in sectiile de votare,ce vrea sa faca sa vada voturile sa stie care ii este urmatorul pas?
 • -4 (4 voturi)    
  ... (Luni, 23 iulie 2012, 10:51)

  Mircea_Enache [utilizator]

  in ianuarie o mana de oameni au iesit in strada...nu mai puteaua rabda umilintele la care erau supusi. Ei au avut curajul sa iasa si sa strige( si pentru noi care doar priveam la tv sau treceam repede prin acel loc pentru a nu ne vedea cineva si sa ne dea afara din serviciu) tot raul pe care ni l-au facut base si al lui guvern . Au indurat frigul, bataia, batjocura unora dintre romani, dar nu s-au lasat astfel incat acum pentru noi este simplu: mergem la referendum si votam DA.
 • -3 (3 voturi)    
  TB (Luni, 23 iulie 2012, 10:51)

  alexm [anonim]

  Pana una alta ar trebui sa ne "focus-am" pe T. Basescu si sa analizam faptele lui din ultimii 22 de ani, el fiind unul dintre marii profitori ai tranzitiei.Sa fim cetateni buni si sa ne asumam viitorul tarii de dupa 29 iulie, iesind la vot.
 • -4 (4 voturi)    
  "Pregatiri pentru nereusita " (Luni, 23 iulie 2012, 11:19)

  Diana [anonim]

  Basescu si ai lui doresc camere de supraveghere pentru a nu se frauda?!Asta pentru a scoate in evideta trasatura PDL-istilor ,si anume "corectitudinea"?!Haideti sa fim seriosi si sa realizam ca ei deja si-au gasit scuza nereusitei lor .Daca nu vor castiga ,si sigur nu se va intampa lucrul ista ,fraudarea voturilor va fi motivul pe care-l vor invoca ,insa, noi nu suntem atat de naivi incat sa credem acest lucru,suntem cu totii constienti de faptul ca romanii isi striga disperarea si ca-si doresc cu orice pret schimbarea .

  VOTAM DA!!!!!!
 • -1 (1 vot)    
  Nu ramane indifererent! (Luni, 23 iulie 2012, 11:48)

  Vlad Eugen [anonim]

  Ce-a facut Traian Basescu un 8 ani de zile? a indatorat tara mai mult decat era nevoie si putea suporta...si-a facut mezina europarlamentar...a taiat pensiile si salariile...a inchis spitale...s.a.m.d. Cand s-a trait bine in aceasta perioada? ma refer la popor, nu la mai marii pdl... Jos regimul basescian! DA la referendum!
 • -1 (1 vot)    
  DEMITERE (Luni, 23 iulie 2012, 11:54)

  Agache Gheorghe [anonim]

  De la Revolutia din 1989, adica de 22 de ani Presedintele suspendat Traian Basescu lasa gauri in visteria statului implicit in buzunarul romnilor.Asadar vom spune da demiterii acestui individ din frunte statului!
 • +2 (2 voturi)    
  Atentie... (Luni, 23 iulie 2012, 12:17)

  puric de otel [utilizator]

  ...la trambitata retragere a lui Antonescu din politica in cazul pierderii referendumului.Chiar credeti ce spune ? Daca nu ar fi sigur ca jocurile sunt deja facute nu cred ca ar risca doar asa niste vorbe-n vant.Are exact gandire si atitudine de pokerist ce are ascunsi in maneca cativa asi pe care e sigur ca nu-i vede nimeni.Si ar mai fi doua variante, de a avea carti bune sau de a juca la cacealma.Din ce am vazut pana acum,carti bune nu prea a avut tragandu-ne numai cacealmale,singura solutie e sa-i platim totul pana la sfarsit ca sa-i vedem si noi cartile.Deci,mergeti la vot si spuneti NU trisorului.
 • +2 (2 voturi)    
  Victor Ponta si USL fac totul sa fraudeze Referend (Luni, 23 iulie 2012, 12:19)

  bacovia2012 [utilizator]

  Toti tinem minte cum USL,adica PSD si PNL,strigau cu cura de s sarpe ca la LISTELE suplimentare trebuie atrasa o mai mare atentie!! Si iaca,nimernicii comunisti din USL au ascuns LISTELE SUPLIMENTARE in cele de baza. JOS CAMARILA COMUNISTA USL!!!
 • +3 (3 voturi)    
  ticalosie democratica (Luni, 23 iulie 2012, 12:42)

  viorel [anonim]

  Daca-l executa pe Basescu va fi liniste iar in spatele acesteia se vor face jocurile marsavilor si baronilor locali creati de psd in perioada 2000-2004, si condamnati pentru fraude din avutia nationala.
  Asa ceva nu puteam sa-mi inchipui in interiorul uniunii europene, in anul 2012.Daca aceasta clica USL-ista pune mana pe putere, ne va fi dor sa mai avem un politician ca Basescu sa spuna ce gandeste si cum gandeste, direct poporului.
  Nu am crezut ca se poate realiza lovitura de stat prin majoritate parlamentara tip haita.
  Imi pare rau ca populatia asista la un joc foarte periculos in care este atrasa de Ponta si Antonescu
  care vor sa-si oficieze puterea prin manipularea populatiei.Ce pacat!
 • -2 (2 voturi)    
  Referendum (Luni, 23 iulie 2012, 12:51)

  Paul Dinu [anonim]

  Basescu, este principalul profitor al tranzitiei. de la Revolutie si pana in prezent, el a fost in prim-plan, la nivel politic, lasand cicatrici grave societatii si producand o multitudine de pagule bugetului Romaniei.
 • -2 (2 voturi)    
  DA pentru o tara normala (Luni, 23 iulie 2012, 13:17)

  andrei [anonim]

  Cred intr-o tara civilizata, in care cetateanul isi poate trai viata in mod normal,iar o tara normala este aceea in care traian basescu ar face parte din randul detinutilor, iar poporul nu ar sta in mana unui singur om, oamenii ar intelege ca a vot este puterea lor de a decide si a elimina raul si minciuna frustatilor comunisti.
  • 0 (0 voturi)    
   Te rog (Luni, 23 iulie 2012, 13:47)

   catri81 [utilizator] i-a raspuns lui andrei

   dezvolta..... care sunt motivele pentru care presedintele trebuie sa faca parte "din randul detinutilor"?Chiar vreau sa aflu pentru ca nu stiu de nici o fapta condamnabila,
 • +1 (1 vot)    
  da sau nu la referendum (Luni, 23 iulie 2012, 13:42)

  catri81 [utilizator]

  Voteaza DA -cei neinstruiti, needucati, neinformati
  -cei care-i iubesc pe hoti s imincinosi
  -cei care considera ca nu era obligatia lor sa faca un sacrificiu in timp de criza
  -cei care se gandesc numai la ei si nu la copii si nepotii lor

  Voteaza NU -cei instruiti, educati ,informati
  -cei care nu-i iubesc pe hoti si mincinosi
  -cei care considera ca sacrificiul lor facut prin taierea salariului e infim pe langa sacrificiul celor care si_au dat viata pentru ca ei sa fie azi liberi
  -cei care se gandesc la copii si nepotii lor si mai putin la ei insisi
  Inainte de a pune stampila la referendum vezi din ce categorie faci parte,gandeste ,mediteaza si apoi actioneaza. Dumnezeu sa va lumineze mintile si 29 iulie sa nu fie a doua Duminica a orbului>
 • -1 (1 vot)    
  Demiterea lui Basescu (Luni, 23 iulie 2012, 13:57)

  Alina Eremia [anonim]

  Traian Basescu a produs pagube iremediale in sistemul romanesc.Nu a mai ramas nimic din ce era Romania inainte ! Tot ce ne-a facut acest presedinte ar trebui indreptat cumva,acum cat mai putem.Prin tot ceea ce a facut in acesti 22 de ani de cand este in politica Basescu a bagat mana in buzunarul fiecarui roman
  • +2 (2 voturi)    
   TE ROG (Luni, 23 iulie 2012, 15:36)

   catri81 [utilizator] i-a raspuns lui Alina Eremia

   Nu te mai uita la ANTENA 3 ca deitezi numai prosti. Fa o pauza saptamana asta si vezi cum percepi lucrurile.....
   • 0 (0 voturi)    
    perfect adevarat (Luni, 23 iulie 2012, 16:44)

    vio-e1 [utilizator] i-a raspuns lui catri81

    Este exact ceea ce recomand si eu, inversunatilor neocomunisti- securisti din USL ( si simpatizantilor dezinformati)...BRAVO!!!
  • +1 (1 vot)    
   dezinformatoare (Luni, 23 iulie 2012, 16:41)

   marin [anonim] i-a raspuns lui Alina Eremia

   papusica, stii in care buzunar a bagat Basescu banii? Ai cunostinte despre economia romaneasca, despre un buget sau te trezesti vorbind pe net.Mintea ta nu poate cuprinde viata grea pe care o vom duce toti din cauza unor oameni NEINFORMATI Pacat ca ai acces la NET in rest esti un oarecare cetatean cu mita USL ( contra prostiei)
 • +3 (3 voturi)    
  Oare se pregatesc de ceva? (Luni, 23 iulie 2012, 14:49)

  yoyoooo [utilizator]

  Procesele verbale modificate poate sa spuna multe cu privire la disperarea lor
 • +1 (1 vot)    
  Referendum (Luni, 23 iulie 2012, 16:03)

  Scarecrow [utilizator]

  Se preconizeaza o fraudare masiva !! Marti 24 iul ac. se va da verdictul de CCE in privinta modificari orelor de votare. Conform legii electorale cuprinse in constitutie , NU se pot face modificarii la orarul stabilit prin lege. Daca totusi se face modificarea cu acordul CCE , eu unul nu voi participa la referendum , la o alta ilegalitate facuta de Usl-isti .
 • +2 (2 voturi)    
  hotii striga hotii (Luni, 23 iulie 2012, 16:43)

  vio-e1 [utilizator]

  Sumedenia de comment-uri aparute subit aici denota indarjirea si disperarea cu care neocomunistii- securisti uslasi &comp. incearca stergerea memoriei romanilor dand vina pe liberal-democrati pentru toate propriile lor faradelegi si indemnnand la demiterea Presedintelui. Iar, ca manevra sa functioneze, semneaza ( chipurile , ca cetateni onesti ) cu numele intreg, fara sa foloseasca ID-uri, doar ca acestea sunt scoase nostalgic de prin vreo carte de telefoane a anilor `80, ( ma mir ca nu semneaza cu Dimirie Cantemir, Gica Petrescu, Ion Creanga etc...)
 • 0 (0 voturi)    
  modificari permanente (Luni, 23 iulie 2012, 19:56)

  dezamagitul [utilizator]

  Vvor fi modificari a regulilor si dupa 30 Iulie. S-a dat liber la furat , atat ca voturi cat si ca numar de participanti , sper sa nu ajunga sa voteze 120 % ca pe vremea lui ioan traian stefanescu, alt politruc comunist . Tara lui Papura Voda. Unde sant liderii europeni , tac ca porcul in porumb , nu mai zic nimic despre acest sir nesfarsit de nereguli . Il cred pe cuvant pe Mr. paste cum il credeau pe ceusescu?
 • 0 (0 voturi)    
  pana.florica@yahoo.com (Luni, 23 iulie 2012, 20:21)

  Pana Florica [anonim]

  Camerele la votare sunt o pierdere de bani.Daca vreti corectitudine, lasati oamenii sa voteze asa cum isi doresc, si sa scapam de omul care i-a torturat.Eu una nu am problemele de genul pentu ca am ceva priva, dar daca as avea ceva legat de stat s-ar duce totul de rapa.Trebuie sa ne revenim si noi odata si nu mai fie nevoie sa plecam in strainatate ca sa ne realizam.
 • -1 (1 vot)    
  Bani (Luni, 23 iulie 2012, 20:54)

  Simona [anonim]

  De unde bani pentru camere? De la cine vor cei din PDL sa luam bani pentru camere in 200 de sectii de votare in fiecare oras? Nu le-a ajuns cat au furat din bugetu tarii? Nu le-a ajuns ca s-au folosit de fondurile europene ca sa isi finanteze campaniile electorale? Nu au nici un pic de rusine! In 2009 nu ziceau nimic de camere, ca le era sa nu ii prinda cum plateau votu cu 5 lei si un kilogram de zahar.
 • -1 (1 vot)    
  E nevoie ? (Luni, 23 iulie 2012, 21:09)

  psihologul de serviciu [utilizator]

  E nevoie sa dispara marinarul jerpelit din viata noastra !
  De asta este nevoie!
 • -1 (1 vot)    
  Regimul basist (Luni, 23 iulie 2012, 21:09)

  Aurora [anonim]

  Cei care nu se vor prezenta pe 29 iulie la vot, vor fi complici la relele facute de Basescu in cele 2 mandate ale sale, si la toate cele pe care a declarat public ca le va face. Daca Basescu ramane la Cotroceni, va continua sa taie pensiile si salariile si in curand ne vom trezi ca nu ne vom mai putea trata in spitalele din Romania.
 • -1 (1 vot)    
  Crezi ca-i pasa ? (Luni, 23 iulie 2012, 21:22)

  Nicoleta Jianu [anonim]

  In Ianuarie toți erau împotriva lui, cu pancarde, injurii etc. gata gata să facă o nouă revoluție, înghețau prin Piața Revoluției, acum luptă (am zis luptă nu votează, că pentru ei e un război) pentru salvarea marinarului, pentru că au falsa impresie că pe Basescu il doare undeva de ei. Va inselati amarnic. Cum nu i-a pasat in 8 ani, de ce crezi ca s-a schimbat acum ?
 • +2 (2 voturi)    
  demisia lui Crin Antonescu (Luni, 23 iulie 2012, 22:52)

  griigri [utilizator]

  as dori sa-l vad pe Crin Antonescu cum iese duminica din politica,ma gandesc cu ce oare mai traieste ca si asa acum ia salariul de parlamentar degeaba,nu are decat sa mearga si sa-si depuna dosarul de somer
 • 0 (0 voturi)    
  REFERENNDUM (Marţi, 24 iulie 2012, 18:19)

  ion Fufa [anonim]

  PROPUN CA PONTA si Antonescu sa puna cabine de vot si in toalete publice poate asa vor scoate cel putin 15 milioane de alegatori nu cel putin 50+1 sa-i vedem cum pleaca maimutoii astia de la conducerea tarii care sau urcat prin lovitura de stat platita de cei care-i asteapta BOMBONEL


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by