Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui suspendat, Traian Basescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca pana in prezent comunicatia STS la sediul de campanie nu a fost intrerupta, iar masura ceruta de Crin Antonescu este una legala. "Era legal sa existe acea legatura, domnul Basescu a cerut in mod legal legatura, iar acum consideram ca tot in mod legal presedintele in functie a decis suspendarea comunicatiilor", spune Bogdan Oprea.

"Domnul Traian Basescu nu are nimic impotriva acestei decizii luate de domnul Crin Antonescu. Din acest punct de vedere, deciziile presedintelui interimar sunt legale", a adaugat Bogdan Oprea.

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a anuntat, vineri, ca a dat dispozitie directorului STS, Marcel Opris, sa intrerupa "de indata" linia speciala de la sediul de campanie al presedintelui suspendat, Traian Basescu.

"Am adresat astazi o dispozitie directorului STS, domnul Marcel Opris, in care i-am cerut sa ia de indata masurile pentru a se reintra in deplina legalitate, adica intreruperea functionarii acestui serviciu special pentru o persoana privata", a spus Crin Antonescu, intr-o declaratie de presa facuta la Palatul Cotroceni.