Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a fost huiduit, duminica seara, cand a ajuns in fata Palatului Culturii din Arad, unde s-a intalnit cu simpatizanti ai Initiativei Civice de Centru-Dreapta, transmite Mediafax.

Un grup format din aproximativ 15 persoane, aceleasi care au participat si la protestele anti-Basescu din ultimele zile, l-a huiduit pe Ungureanu in momentul in care a ajuns la Palatul Cultural din Arad.

Manifestantii aveau pancarte cu mesaje precum: "MeReU tradator", "Vrem schimbare", "Jos Basescu" sau "MRU, nu te vrem!" si il huiduiau pe fostul premier, strigand "Jos mafia", "Jos Basescu".

In acest timp, sustinatorii lui Ungureanu il aplaudau si ii strigau numele, dar si pe al presedintelui suspendat Traian Basescu.

Inconjurat de jandarmi, Ungureanu s-a oprit pe scarile Palatului Culturii pentru a vorbi cu protestatarii, iar acestia i-au reprosat ca a facut "traiseism politic".

"Nu am plecat la alt partid, am plecat doar din PNL", le-a raspuns Ungureanu, care le-a spus manifestantilor ca cel mai democratic mod de a-si exprima nemultumirile este votul.

La finalul discutiei cu fostul premier, protestatarii i-au multumit ca s-a oprit si nu au mai scandat impotriva sa, ci doar impotriva lui Basescu si a coruptiei, iar dupa zece minute au plecat.

Ungureanu a fost asteptat in Palatul Culturii din Arad de sute de simpatizanti, multi membri PDL, intre care primarul Gheorghe Falca, care l-a insotit duminica in vizita prin Arad.