Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, la Bruxelles, intrebat in legatura cu declaratiile facute presedintelui suspendat Traian Basescu in prima sa conferinta de presa de campanie, ca nu are de gand si nu va comenta nimic din ce spune Traian Basescu pana la referendumul din 29 iulie.

"Eu am promis un lucru si ma tin de el: nu ma intereseaza ce spune dl Basescu. Presedintele in functie, dl Antonescu, va raspunde daca este cazul. In rest, dl Basescu are de discutat cu poporul roman. Nu am de gand si nu o sa comentez pana pe 29 nimic din ce face dl Basescu. Pot doar sa va spun de pe acum, ca nu este un secret: voi vota 'Da' la referendum", a afirmat Victor Ponta, potrivit Agerpres, dupa ce a fost intrebat de ziaristii romani cum comenteaza acuzatiile lui Traian Basescu la adresa USL.

Seful Executivului a aratat ca Basescu are de raspuns in fata romanilor pentru tot ceea ce a facut in ultimii ani.

"Nu vreti sa ma credeti ca nu ma intereseaza ce spune dl Basescu. Ma intereseaza ca dl Basescu sa raspunda in fata romanilor pentru tot ceea ce a facut in acesti ani si atunci sunt convins ca noua milioane de romani vor vota ca si mine", a spus Ponta.