Claudiu Saftoiu s-a autosuspendat, marti, din Partidul National Liberal si din calitatea de vicepresedinte al filialei PNL Gorj ca urmare a numirii sale in functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTV), a informat un comunicat emis de Biroul de presa al PNL Gorj, citat de Agerpres.

Prin votul Camerelor reunite ale Parlamentului de marti, Claudiu Saftoiu a fost mandatat sa ocupe functia de presedinte-director general al SRTV.

"Calitatea publica ce i-a fost incredintata l-a obligat pe Claudiu Saftoiu sa se suspende din functia politica de vicepresedinte, dar si din calitatea de membru PNL, ce le detinea la nivelul Filialei Gorj, procedura indeplinita prin cererea cu nr. 862/03.07.2012, cerere inregistrata la secretariatul PNL Gorj. Pe aceasta cale, Filiala Gorj a PNL multumeste public lui Claudiu Saftoiu pentru efortul depus in activitatea PNL Gorj, urandu-i totodata succes in activitatea ce o va desfasura la Societatea Romana de Televiziune", se mai arata in comunicatul organizatiei PNL Gorj.