Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a anuntat luni ca Partidul Democrat-Liberal organizeaza o manifestatie joi, la ora 18.00, in Piata Revolutiei, la care doreste sa participe cat mai multe organizatii nonguvernamentale si cetateni care doresc sa impiedice anexarea institutiilor statului de catre USL, informeaza Mediafax.

Cezar Preda a precizat, dupa sedinta BPN al PDL, ca la manifestatia se va semna o petitie "de salvare a statului de drept" si a institutiilor democratice. El a mai spus ca la manifestare vor veni organizatii din tara ale PDL, dar si din Bucuresti si platforme civice, precizand ca PDL se asteapta sa participe peste 3.000 de manifestanti.

Prim-vicepresedintele PDL a mai precizat ca aceasta este prima actiune a noii conduceri a partidului, aratand ca PDL isi doreste ca la aceasta manifestare sa adere toti cetatenii romani care isi doresc ca statul de drept sa functioneze si care vor sa impiedice "anexarea institutiilor statului" de catre USL si Victor Ponta.

"Dorim sa participe cat mai multe organizatii nonguvernamentale, societatea civila si sa semnam cu totii o petitie de salvare a statului de drept", a precizat Cezar Preda.