Presedintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a anuntat ca va organiza duminica, la ora 15.00, la sediul PDL, o sedinta informala cu membrii Biroului Permanent National, alesi in cadrul Conventiei Nationale Extraordinare de sambata. Blaga a mai anuntat ca pentru democrat-liberali campania electorala pentru alegerile legislative din aceasta toamna incepe de duminica, relateaza Agerpres.

"Ca presedinte de partid, imi doresc un partid muncitor, disciplinat, condus de un BPN lucrativ, in care toti colegii sa stie exact cu ce se ocupa si vor sti acest lucru. Maine (duminica - n.r.) ii convoc pe toti la o sedinta informala, la ora 15.00, la sediul partidului", a afirmat Blaga, la finalul Conventiei Nationale Extraordinare a PDL, care s-a desfasurat la Palatul Parlamentului.

"Tinta noastra va fi stabilita de conducerea partidului. Niciodata nu mi-am asumat un scor, cu procente electorale. Niciodata! Nici macar la alegerile locale. Nu eu am stabilit scorul. Am condus campania doar in ultimele trei saptamani si jumatate si nu as mai vrea ca partidul sa treaca printr-o asemenea situatie. Am cerut, ca simplu membru al partidului, sa inceapa campania atunci cand a trebuit, in octombrie. Nu se poate face campanie electorala decenta doar in interiorul perioadei de campanie. Campania electorala pentru toamna noi o incepem maine (duminica - n.r.), la ora 15.00", a mai spus Blaga la finalul CNE a PDL, intrebat ce scor isi propune sa obtina la alegerile legislative din aceasta toamna.

Vasile Blaga a fost ales presedintele PDL in cadrul Conventiei Extraordinare de sambata, cu 1197 de voturi "pentru" si 28 de voturi "impotriva". El a fost singurul candidat la sefia partidului.