Elena Udrea s-a declarat surprinsa, sambata, in pauza destinata votului la Conventia Extraordinara a PDL, ca in echipa lui Vasile Blaga sunt candidati care au fost perdanti in alegerile locale, afirmand ca "nu e suficient sa satisfacem orgolii in interiorul partidului".

"Eu ma asteptam ca in echipa lui Vasile Blaga sa vina castigatorii, sa vina cei care au obtinut voturi in alegerile locale, cei care pot aduce voturi si pentru la toamna. Cand tu pierzi lamentabil cu 8% si te gandesti ca poti sa fii in conducerea PDL, eu ma intreb cum va fi privita aceasta conducere din exteriorul partidului," a spus Udrea, citata de Mediafax.

"Cred ca si Vasile Blaga are nevoie ca in jurul lui sa fie oameni care s-au validat in aceste alegeri, oameni care au castigat cu scoruri importante, pentru ca sunt organizatii care au pierdut cu 38%, dar aceasta inseamna ca au, totusi, sustinerea populatiei, deci sa aduca langa el castigatori.

"Nu e suficient sa ne satisfacem orgolii la nivelul intern al partidului. De aceea cred ca e bine sa avem castigatori si nu perdanti in conducerea partidului" a declarat Udrea jurnalistilor prezenti la Conventia Nationala in cadrul careia Vasila Blaga a fost ales presedintele PDL.