USL Cluj cere Primariei Cluj-Napoca sa prezinte public modalitatea in care se vor comercializa pepenii in aceasta vara, relateaza Agerpres.

''Avand in vedere ca in anii trecuti procesul comercializarii pepenilor s-a desfasurat haotic, consideram ca actualul edil, Emil Boc, trebuie sa prezinte transparent procesul comercializarii pepenilor la Cluj, pentru a nu fi acuzat ca repeta erorile fostului sau discipol, Sorin Apostu. In acest context cerem reprezentantilor primariei sa prezinte public locatiile unde vor fi comercializati pepenii si metodologia comercializarii lor, conform standardelor europene'', se arata intr-un comunicat transmis, duminica, de USL Cluj.

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, este de parere ca transparenta este un element esential in administratie.

''USL Cluj considera ca transparenta trebuie sa fie un element de baza intr-o administratie locala. Consultarea specialistilor in urbanistica pentru gasirea unor amplasamente potrivite in care producatorii sa-si poata comercializa produsul, in conditii igienice conform standardelor europene, este necesara'', a subliniat, in comunicat, Remus Lapusan.

Fostul primar al Clujului Sorin Apostu a fost arestat pentru coruptie, fiind acuzat, printre altele, ca a perceput taxe ilegale de la cei care comercializau stradal pepeni