Premierul Victor Ponta a declarat marti ca este posibil orice in relatia cu presedintele Traian Basescu. Intrebat daca ia in calcul posibilitatea existentei unui referendum pentru suspendarea sefului statului, Victor Ponta a raspuns: "Este posibil orice in relatia cu dl Basescu".

"Nu am niciun fel de surprize. Pot doar sa spun ca nu am dreptul sa ma plang, stiam la ce sa ma astept si stiam cu totii care sunt armele domnului Basescu. Daca am rezistat cativa ani, mai rezist. Si se pare ca timpul e de partea mea, nu a dlui Basescu", a declarat Victor Ponta, la finalul reuniunii Biroului Permanent National al PSD, potrivit Agerpres.

Premierul a mai spus ca proiectul Legii referendumului, care a fost adoptat de Senat, continea 'obstacole ridicate de catre Traian Basescu in ultima perioada in apararea sa impotriva unui vot popular'. "Or, eu cred ca trebuie sa indepartam aceste obstacole. Traian Basescu nu poate scapa de judecata oamenilor care trebuie sa voteze daca il mai vor presedinte sau nu", a adaugat presedintele PSD.