​PNL a castigat presedintia a 13 Consilii Judetene la alegerile locale si este "cel mai puternic partid din Transilvania, cu 7 Consilii Judetene conduse", a afirmat joi liderul liberal Crin Antonescu. "PNL a castigat o serie de primarii foarte importante in plus fata de ce detinea: Timisoara, Galati, Ramnicu Valcea. E meritul tuturor: al celor care au facut campanie electorala, al celor care au sustinut acesti candidati. Proiectul USL s-a dovedit unul castigator", a adaugat el.

Declaratiile lui Crin Antonescu:

Ni s-a explicat mult de catre teoreticieni reputati ca unul si cu unul nu fac doi, ba chiar uneori fac mai putin de doi. Astazi s-a dovedit ca unul si cu unul fac mai mult de doi.

USL a obtinut presedintia a 36 de Consilii Judetene din 41.

USL a obtinut 5 sectoare din 6 ale Capitalei.

Cel mai spectaculos e ca in USL a castigat, la alegerile locale, toata lumea.

PNL a obtinut cel mai spectaculos scor din istoria sa recenta.

Suntem in fata unui proiect castigator, care are toate sansele sa obtina rezultate la fel de spectaculoase si la alegerile parlamentare.

Am avut momente in care am simtit nevoia de a fi mai multi la vedere alaturi de aceasta idee. Au fost multe atacuri zilnice pe care le-am incasat pentru aceasta idee. Stiu ca nu am fost singur, ca am fost mai multi, chiar toti, in acest proiect.

Astazi PNL e un partid puternic, un partid asezat structural la un procent de 20-30%.