Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca nu poate exclude varianta unei viitoare colaborari cu PDL, cu conditia ca aceasta formatiune, daca va rezista acestei crize, sa se curete de "toate lucrurile urate" din ultimii patru ani.

"Nu stiu daca vor reusi sa reziste", a spus deputatul PNL despre situatia actuala din PDL, el apreciind ca oportunismul care i-a manat pe foarte multi dintre pedelisti nu isi mai gaseste rostul in acest moment, iar unele miscari vor trebui sa se intample in interiorul acestei formatiuni.

"Din punctul meu de vedere, personal, o discutie cu cineva din PDL nu poate fi facuta decat daca PDL-ul mai rezista, dar daca mai rezista sub o anumita forma, atunci trebuie curatat, spalat, degajat de toate lucrurile urate pe care le-am vazut in ultimii patru ani", a adaugat Nicolaescu.

Despre o posibila colaborare intre PDL si PNL in viitor, Eugen Nicolaescu a spus: "Pornind de la celebra vorba veche niciodata sa nu spui niciodata, cred ca nu putem excude nicio varianta, daca intr-adevar ceva semnificativ se va intampla in PDL. Daca nu se va intampla, atunci ei vor trebui sa suporte toate efectele guvernarii".