Gigi Becali a trecut palatul din Aleea Alexandru numarul 1 pe numele fetelor sale, Teodora, Alexandra si Cristina, in varsta de 17, 16 si, respectiv, 12 ani, scrie b365.ro.

"Palatul l-am donat fetelor mele. L-am trecut pe numele lor. Nu vreau sa mentionez in declaratia de avere faptul ca ele detin palatul. Mut toata averea pe numele fetelor. Si banii, tot. Toti banii ii ascund in conturi, sa nu stie nimeni nimic pentru ca vreau sa fac infractiuni. Care-i problema? Fac infractiuni", a declarat Gigi Becali, contactat de B365.ro.

Intrebat daca a mai donat si alte imobile fiicelor sale, Becali a spus ca vrea sa ii determine pe cei de la Directia Nationala Anticoruptie sa faca cercetari. ¬Nu vreau sa zic daca mai sunt si alte imobile pe numele fetelor. Sa vina DNA-ul sa desluseasca. Vreau sa ii fac pe cei de la DNA sa se intereseze ei ce am pus pe numele fetelor¬, a spus Becali.

El a negat insa zvonurile vehiculate de o parte a presie potrivit carora ar gajat palatul pentru un imprumut de 4 milioane de euro, destinat clubului de fotbal Steaua.

"Are ala de la Autovit 4 milioane de euro sa-mi dea mie? De unde are 4 milioane de euro vagabondul ala? A avut ala vreodata 4 milioane de euro sa-mi dea mie sa las eu gaj palatul? Iar 4 milioane sunt bani pentru mine? Am zeci de milioane pe numele fetelor", a reactionat Gigi Becali.