"Daca cineva greseste, eu il eliberez imediat din functie si pun la dispozitie toate documentele. Nu inseamna ca o sa pun doar ingeri in functie. Din 150 de oameni nu pot fi toti perfecti, dar cine greseste este dat afara imediat si pus la dispozitia institutiilor statutului, nu ca la PDL", a declarat sambata premierul Victor Ponta, la Piatra Neamt, facand referire la incidentul care l-a avut ca protagonist pe fostul director al Inspectoratului de Stat in Constructii, Adrian Grajdan. Imediat dupa numirea in functie, acesta a retras plangerea prin care institutia se considera prejudiciata in dosarul "Trofeul calitatii" in care este invinuit Adrian Nastase, dupa care Grajdan a fost demis de Victor Ponta.

"Eu nu tin in brate pe nimeni dar cei de la PDL mi-au reprosat ca am pus un director la Inspectoratul de Stat in Constructii pe care a doua zi l-am dat afara dupa ce a gresit. Dar cine reproseaza? Partidul lui Roberta Anastase care a furat voturi, partidul celor care care protejeaza hotii?", a adaugat Ponta.

"Daca cineva greseste, eu il eliberez imediat din functie si pun la dispozitie toate documentele. Nu inseamna ca o sa pun doar ingeri in functie. Din 150 de oameni nu pot fi toti perfecti, dar cine greseste este dat afara imediat si pus la dispozitia institutiilor statutului, nu ca la PDL', a subliniat Victor Ponta.

Premierul a fost prezent, sambata, in Neamt, unde a participat, alaturi de Crin Antonescu si Daniel Constantin, la mitinguri electorale.

  • PDL acuza "interventia brutala in justitie" a Cabinetului Ponta si vrea motiune de cenzura

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca democrat-liberalii trebuie sa introduca, la inceputul lunii iunie, o motiune de cenzura, el acuzand "interventia brutala in justitie" a Cabinetului Ponta si prezenta in Guvern a unor oameni cu probleme de imagine si de probitate morala. Intrebat la ce se refera cand acuza interventia brutala a guvernarii in justitie, Cezar Preda a precizat ca are in vedere ce s-a intamplat la Inspectoratul de Stat in Constructii, la subiectul numirii lui Serban Nicolae, fost senator PSD, ca secretar de stat in Ministerul de Interne, dar si la faptul ca exista "oameni din Guvern care sunt datori la oameni de afaceri", el dandu-l ca exemplu pe Daniel Constantin, ministrul Agriculturii (PC).