Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, ca l-a rugat pe ministrul de Externe, Andrei Marga, sa-l insoteasca pe presedintele Traian Basescu la Summitul NATO de la Chicago, pentru ca partenerii straini sa vada ca Romania are oameni seriosi.

'Pe domnul Marga l-am rugat sa mearga la Chicago, impreuna cu presedintele tarii, pentru ca stiti ca presedintele tarii merge in general in strainatate si nu reprezinta pe nimeni, decat pe el. M-am gandit sa fie acolo doi ministri - dl Marga si dl Dobritoiu - ca sa inteleaga partenerii nostri internationali ca exista oameni seriosi in Romania. Asa ca va rog sa-l scuzati, e vina mea ca nu se afla aici in acest moment. Sunt convins ca drumul pana la Chicago va fi extrem de lung pentru domnul presedinte Basescu", a declarat Victor Ponta, la lansarea candidatilor USL pentru judetul Cluj, potrivit Agerpres.

Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin au participat, sambata, la lansarea candidatilor USL pentru judetul Cluj.

Anterior lansarii candidatilor USL, prim-ministrul Victor Ponta si impreuna cu ministrul de Interne Ioan Rus au avut o intalnire cu sefii serviciilor publice deconcentrate din judetul Cluj, in cadrul careia s-a reiterat apelul de a nu folosi institutiile deconcentrate in campania electorala.