Consilierul judetean PDL Iasi Narciza Nedelcu, director al Oficiului Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Iasi, va fi exclusa din PDL, pentru abateri de la codul de integritate al partidului, informeaza Mediafax.

Narciza Nedelcu a fost audiata miercuri la DNA Iasi, impreuna cu alti 9 angajati ai Oficiului de Cadastru, in cazul unor afaceri ilegale cu terenuri si imobile insa liderul PDL Iasi, senatorul Dumitru Oprea, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca excluderea consilierului judetean din partid nu are legatura cu ancheta DNA.

Liderii filialei sustin ca excluderea a fost cauzata de "unele lucruri grave" savarsite de aceasta in ultimele zile. "Nu judecam noi in numele altor institutii. Nu are legatura una cu alta (n.r. excluderea cu ancheta DNA). S-au intamplat alte lucruri grave in ultimele zile", a afirmat seful PDL Iasi.

Narciza Nedelcu isi anuntase candidatura pentru un nou mandat la alegerile locale. Surse din cadrul organizatiei au declarat pentru Mediafax ca Nedelcu ar fi fost nemultumita ca a fost plasata pe locul zece pe listele de consilieri judeteni ale partidului, loc considerat neeligibil.

Potrivit acelorasi surse, pentru a se razbuna, Narciza Nedelcu ar fi determinat mai multi candidati PDL din judet sa se retraga din cursa, pentru a-i favoriza pe reprezentantii PPDD, partid in care s-a inscris recent fiul acesteia, Vlad Nedelcu.

"Decizia de excludere a Narcizei Nedelcu a fost luata in Biroul Permanent restrans al PDL Iasi. Umeaza ca Biroul Permanent Judetean sa valideze propunerea", a precizat Dumitru Oprea.

Narciza Nedelcu nu a putut fi contactata pentru a comenta decizia liderilor filialei iesene a PDL.