Directorul Aeroportului International Mihail Kogalniceanu, Ionel Manafu, care este si consilier judetean, a demisionat din PDL si s-a inscris in PNL, dupa ce a activat timp de 15 ani in randul democratilor constanteni, scrie Mediafax.

Ionel Manafu este si consilier judetean, iar la sedinta de luni a CJ Constanta si-a surprins colegii asezandu-se in grupul consilierilor PNL, si nu langa consilierii PDL. La finalul sedintei, el a spus ca a devenit membru PNL inca de la sfarsitul saptamanii trecute si ca a parasit PDL reprosand lipsa de comunicare a conducerii democrat-liberalilor constanteni.

El a recunoscut ca nu se regaseste pe lista de consilieri judeteni a PDL depusa la Biroul Electoral Judetean, desi ar fi dorit inca un mandat in CJ Constanta si a marturisit ca vrea sa continue munca de la Aeroportul Mihail Kogalniceanu pentru a duce la bun sfarsit proiectul de modernizare a acestuia.

Ionel Manafu a devenit membru al Partidului Democrat in anul 1997. Intre 2004-2008 a fost consilier judetean din partea PD, iar in 2008 a castigat un nou mandat de consilier judetean din partea PDL. Intre 2005 si 2007 a ocupat functia de director al Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, iar in 2008 a candidat pentru un post de deputat in Colegiul numarul 1 din Constanta, din partea PDL.

Din aprilie 2010 Ionel Manafu ocupa functia de director al Aeroportului International Mihail Kogalniceanu.