Seful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri, intrebat daca Mihai Razvan Ungureanu ar trebui sa se inscrie in PDL ca, daca acesta va dori, "va fi primit cu bratele deschise in PDL", potrivit Mediafax.

"Va face ce va dori domnia sa. O astfel de posibilitate o simte dansul. Cand isi va exprima punctul de vedere, noi vom lua o decizie. Eu cred ca, daca va dori, dansul isi va face analizele, va fi primit cu bratele deschise in PDL", a precizat Blaga.

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca pana in prezent nu a fost discutata in PDL posibilitatea inscrierii in acest partid a fostului premier Mihai Razvan Ungureanu.

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, tot sambata, ca daca fostul premier Mihai Razvan Ungureanu va dori sa se alature PDL, atunci acesta "va fi foarte bine primit".

"Asa cum il cunosc, sunt convinsa ca in primul rand domnia-sa trebuie sa-si stabileasca obiectivele pentru cariera dumnealui pentru viitor. Nu este deocamdata membru al PDL, dar, daca va dori sa se alature echipei, sunt convinsa ca va fi foarte bine primit. Nu pot sa vorbesc in numele dumnealui" , a spus Sulfina Barbu, raspunzand la o intrebare pe aceasta tema.