Mihai Razvan Ungureanu este la Neptun, unde se afla si presedintele Traian Basescu, cazat la vila de protocol, informeaza Mediafax. Realitatea TV a difuzat, sambata seara, imagini cu fostul premier care se plimba impreuna cu sotia sa, in zona vilei de protocol din statiunea Neptun. Potrivit RTV, la intalnirea de la Neptun ar lua parte si Elena Udrea.

Presedintele Traian Basescu se afla si el la Neptun, cazat, de asemenea, la vila de protocol. De altfel, la finalul declaratiei de presa sustinuta vineri seara la Cotroceni in care a fost facut anuntul ca Victor Ponta este premierul desemnat al Romaniei, seful statului a salutat si a spus, razand: "La revedere! Ne vedem la Neptun".

Mediafax mai scrie, de data aceasta citand surse din partid, ca in aceasta perioada s-ar afla la Neptun, pentru discutii cu presedintele, si lideri marcanti ai PDL.

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, sambata, ca daca fostul premier Mihai Razvan Ungureanu va dori sa se alature PDL, atunci acesta "va fi foarte bine primit".

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sambata, in conferinta de presa in care si-a anuntat candidatura la Primaria Cluj, ca pana in prezent nu a fost discutata in PDL posibilitatea inscrierii fostului premier Mihai Razvan Ungureanu in formatiunea politica pe care o conduce.