Attila Korodi, ministrul Mediului, scrie pe contul sau de Facebook ca nu el este demnitarul cu cel mai scurt mandat plin intr-un guvern din Romania. "Am aflat: nu eu am avut cel mai scurt mandat. Ci domnul Dragnea, secretarul general PSD. Sper ca USL sa trimita un meserias la minister!:-)", scria Korodi la doua ore dupa ce Guvernul Ungureanu a fost demis, in conditiile in care motiunea de cenzura a USL "Opriti guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!" a fost votata in Parlament.

HotNews.roFoto: Hotnews

La ora 15:10, Dan Radu Rusanu anunta ca guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu a fost demis, dupa ce motiunea de cenzura a USL "Opriti guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!" a fost votata de 235 de parlamentari.

La o ora de la acest anunt, Attila Korodi, ministrul Mediului, scria pe contul sau de Facebook: "Am doua recorduri: de cel mai tanar ministru al unui guvern roman si acum cu cel mai scurt mandat plin. :-) sanatate sa avem! ;-)".

Dupa inca o ora, Korodi revine cu o noua postare: "Am aflat: nu eu am avut cel mai scurt mandat. Ci domnul Dragnea, secretarul general PSD. Sper ca USL sa trimita un meserias la minister!:-)"

Deputatul UDMR Attila Korodi a fost investit pe 10 aprilie 2012 in functia de ministru al Mediului. Anterior, Laszlo Borbely demisionase din aceasta functie dupa ce procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, i-a solicitat ministrului Justitiei, la cererea procurorilor anticoruptie, declansarea procedurilor pentru obtinerea avizului din partea Camerei Deputatilor necesar urmaririi penale fata de Laszlo Borbely, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si infractiunea de fals in declaratiile de avere.

Attila Korodi a mai fost ministru al Mediului in perioada 2007-2008.

Citeste si: