Rezultatul motiunii de cenzura este o confirmare a unei degringolade in care se afla actuala Putere. Urmeaza un Guvern de serviciu, care sa asigure desfasurarea alegerilor locale si parlamentare, poate chiar devansate. Poate se trezeste si Traian Basescu, pentru ca pana acum a trait intr-un spatiu virtual, nelegat de realitatile din tara. Poate ca-l trezeste acest moment si sa nu mai faca jocuri care sa ameteasca! Declaratiile au fost facute, la RFI, de presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Ion Iliescu: "Degringolada partidului de la guvernare era vizibila si asta a dus la acest rezultat. Guvernul nu mai avea sustinerea necesara nici macar in partidul de baza al aliantei Puterii. Rezultatul e o confirmare a unei degringolade in care se afla actuala Putere. Urmeaza un Guvern de serviciu, care sa asigure desfasurarea alegerilor locale si parlamentare, poate chiar devansate, care sa dea tarii un nou Parlament, cu o noua majoritate, care sa reflecte realitatea din tara si care sa asigure continuitatea procesului de guvernare a tarii".

RFI: Un Guvern de serviciu cu Victor Ponta in frunte?

Ion Iliescu: N-are importanta cu cine! Un Guvern care va avea o misiune absolut limitata, sa asigure buna desfasurare a alegerilor locale si parlamentare, iar cele parlamentare, probabil chiar devansate si care sa dea tarii un nou Parlament, care sa reflecte situatia reala din tara, optiunea electoratului, care sa aiba asigurata o majoritate stabila pentru viitorul Guvern, pentru viitoarea guvernare.

Continuarea pe www.rfi.ro.

Citeste si: