"USL e decisa sa isi asume guvernarea pana la alegeri. Eu, Victor Ponta, voi fi propunerea USL pentru conducerea acestui Guvern", a declarat, vineri dupa-amiaza, liderul PSD Victor Ponta, dupa votarea motiunii de cenzura care a dus la demiterea Guvernului Mihai Razvan Ungureanu.

Ponta a adaugat ca "Dupa scene care mie imi vor ramane pentru totdeauna in minte si in inima, cu un deputat, Ionut Chisalita, care a venit in scaun cu rotile sa voteze motiunea, iar doamna Sorina Placinta a fost amenintata in plen, s-a facut dreptate. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au avut curajul si demnitatea de a vota. Cred ca am facut un lucru bun pentru Romania. 6 luni mai devreme in care sa incepem drumul spre reconstructia Romaniei sunt foarte importante."

Victor Ponta a mai adaugat ca "Daca vom avea doua Guverne care nu intrunesc numarul de voturi in Parlament putem avea alegeri anticipate. Astazi, o putere disperata a folosit arme mafiote. Niciodata USL nu va ameninta un parlamentar cu dosare penale pe numele copilului sau (aluzie la Sorina Placinta - n.red.)."

Citeste si:

Citeste si: