Organizatia UNPR Sector 5 a semnat vineri un protocol care prevede fuziunea prin absorbtie a PP-DD Sector 5, condus de Octavian Mirea, informeaza un comunicat de presa al progresistilor, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, presedintele UNPR Sector 5, Corin Romanescu, a declarat ca alte doua organizatii de partid cu filiale in sectorul 5 si-au manifestat la randul lor intentia de a veni alaturi de organizatia pe care o conduce.

"Este inca o dovada ca in Sectorul 5 toti cei care doresc cu adevarat o schimbare vin catre UNPR. Imi pare bine ca apelul meu catre ceilalti candidati are succes si deja trei filiale ale unor formatiuni politice din Sectorul 5 si-au afirmat dorinta de a veni alaturi de noi. Impreuna cu noii colegi de la PP-DD intram acum intr-o noua etapa a campaniei pentru schimbarea administratiei din Primaria Sectorului 5. Vom merge din usa in usa si vom spune oamenilor in mod direct care sunt planurile noastre pentru Sectorul 5. Curatenia, rezolvarea problemei maidanezilor, siguranta cetatenilor, reabilitarea strazilor si anveloparea blocurilor, refacerea spatiilor verzi si introducerea metroului sunt cateva dintre prioritatile pe care le urmarim in Sectorul 5", a spus Romanescu, citat in comunicat.

Liderul Organizatiei UNPR a sustinut ca "aceste eforturi" s-au facut si se vor face pentru o schimbare in bine pentru cetatenii sectorului 5.

Corin Romanescu este candidatul UNPR pentru functia de primar al sectorului 5.