Fostul deputat PDL Marius Cristinel Dugulescu a parasit, vineri, formatiunea democrat-liberala si s-a alaturat PNL Timis. Dugulescu spune ca a luat aceasta decizie pentru ca a ajuns la concluzia ca "dreapta in Romania poate fi cladita doar in PNL, cu oameni care nu promoveaza afaceri in folosul lor".

Marius DugulescuFoto: Agerpres

"Am ajuns la concluzia ca dreapta in Romania poate fi cladita doar in PNL, cu oameni care nu promoveaza afaceri in folosul lor. Am considerat intotdeauna ca un politician trebuie sa fie modest si sa aiba responsabilitate, atat din partea oamenilor, cat si din partea lui Dumnezeu. Nu am interese personale, nu am afaceri, vreau sa fac politica in continuare in interesul cetateanului, atat timp cat oamenii vor dori, atat timp cat oamenii ma vor alege. Sunt mandru ca sunt timisorean si cred ca Timisoara are nevoie de un alt primar. Sunt aici sa il sustin pe Nicolae Robu pentru functia de primar pentru ca am vazut treaba buna pe care a facut-o la Politehnica si mi-as dori ca Timisoara sa se transforme la fel", a declarat Dugulescu, potrivit Mediafax.

El a mai spus ca are incredere in Crin Antonescu, in echipa PNL din Timis si in Sorin Frunzaverde.

"Am ajuns la un capat de drum si din cauza nemultumirilor care s-au acumulat de-a lungul vremii si a deciziilor proaste prin care a fost condusa filiala Timis a PDL", a adaugat Dugulescu.

Marius Dugulescu, aflat la primul mandat de deputat, ales in colegiul 3 Timisoara, este membru PD din 2001, iar din 2008 facea parte din Biroul Permanent Judetean al PDL Timis.

El este licentiat in Teologie. In perioada 2002-2005 a fost pastor la doua biserici baptiste din Timisoara, iar intre 2005 si 2008 a fost pastor la Biserica Baptista Romana "Calea Crucii", Colton, California (SUA) si la Biserica Baptista Romana "Tierasanta", San Diego, California (SUA).

Joi, senatorul de Iasi Mihaela Popa a anuntat ca a demisionat din PDL si urmeaza sa se inscrie in PNL. Mihaela Popa, cunoscuta ca apropiata de Sorin Frunzaverde, a facut anuntul intr-o conferinta de presa desfasurata la Iasi. Prin plecarea lui Popa, Opozitia a obtinut majoritatea in Senat - 67 de voturi in timp ce Puterea are 65.