Prim-ministrul Mihai-Razvan Ungureanu a anuntat, joi, ca a avut discutii cu presedintii PNL si PC, Crin Antonescu si, respectiv, Daniel Constantin, care si-au exprimat disponibilitatea ca parlamentarii celor doua formatiuni sa participe la sedinta din 25 aprilie in care presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, urmeaza sa se adreseze plenului, informeaza Agerpres.

"Am vorbit cu dl presedintele PNL, Crin Antonescu. Domnia sa a fost cat se poate de receptiv si sper sa vina parlamentarii PNL, am vorbit cu domnul presedinte Daniel Constantin. Am asigurarea, de asemenea, ca parlamentarii Partidului Conservator vor fi in sala. Le multumesc amandurora, si domnului presedinte Antonescu si domnului presedinte Constantin. Este important si ma bucur ca amandoi presedintii de partide sunt politicieni responsabili. Este vorba de Romania. Cand e vorba de Romania trecem peste relatiile dintre Putere si Opozitie", a precizat seful Executivului.

Intrebat daca a discutat si cu presedintele PSD, Victor Ponta, Mihai-Razvan Ungureanu a afirmat ca a incercat . ''L-am contactat. Am incercat sa vorbesc cu domnia sa, dar, probabil, ca are seara mai ocupata cu lucruri mai importante. E si o chestiune de politete pe care o astept'', a completat premierul Ungureanu.