Premierul Mihai Razvan Ungureanu a fost joi la sediul PDL. Conform surselor Hotnews.ro Ungureanu ar fi discutat cu cei din conducerea partidului pe probleme legislative si pe situatia majoritatii parlamentare. La discutie ar fi participat Emil Boc, Ioan Oltean, Roberta Anastase, Anca Boagiu.

Potrivit unui comunicat de presa remis Hotnews.ro, premierul Mihai-Razvan Ungureanu se intalneste joi cu reprezentantii partidelor politice din coalitia de guvernare, subiectele care vor fi abordate vizand motiunea de cenzura depusa de Opozitie si discursul pe care presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, il va sustine in Legislativul Romaniei, cu ocazia vizitei acestuia din 25 aprilie.

"Scopul acestor intalniri il reprezinta stabilirea unor pozitii comune, ca reactie la motiunea de cenzura depusa in Parlament, precum si pregatirea momentului politic important pe care il va reprezenta sustinerea discursului in plenul Parlamentului de catre presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, in data de 25 aprilie, cu ocazia vizitei pe care acesta o va face in Romania", se arata in comunicatul de presa.

Intalnirile cu liderii partidelor din Coalitie are loc in contextul in care USL a depus motiunea de cenzura iar Puterea a pierdut majoritatea in Senat prin demisia senatorului de Iasi, Mihaela Popa si inscrierea acesteia in PNL.