Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a intalnit, vineri, cu presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care l-a sfatuit si l-a rugat sa nu plece din partid, edilul declarand, la finalul intalnirii, ca va lua o decizie pe care o va anunta dupa Pasti, informeaza Mediafax.

"Domnul presedinte, cu intelepciunea pe care i-o cunosc si cu amintirile multe care ne leaga, m-a sfatuit sa raman in PNL", a precizat Andrei Chiliman, la finalul intalnirii, citat de B1TV. "Voi pune cap la cap lucrurile si voi lua o hotarare pe care o voi anunta imediat dupa Pasti", a adaugat politicianul liberal.

El a precizat ca a fost sfatuit sa "vorbeasca" si cu Ionel Bratianu.

Intrebat daca a discutat cu presedintele PNL, Crin Antonescu, Andrei Chiliman a negat si a precizat ca oricum poarta destul de rar dialoguri cu acesta.

Mircea Ionescu Quintus a declarat, la randul sau, citat de B1Tv, ca un om politic, indiferent de emotii, trebuie sa puna interesul partidului mai presus de cel personal. "In clipa de fata, orice plecare a unui om de importanta domnului Chiliman din partid ar insemna o descurajare pentru electoratul nostru. Sfatul meu a fost sa fie puternic, sa treaca peste acest moment", spus Quintus.

El a adaugat ca decizia finala ii apartine lui Chiliman. "Eu nu l-am sfatuit, l-am rugat sa ramana", a mai spus liberalul.

Amintim ca Andrei Chiliman a fost inlocuit, luni, cu Eugen Nicolaescu la sefia PNL Bucuresti, iar Mariana Campeanu a devenit vicepresedinte al filialei.